Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 837 Çözümler 20 Yer Adana 8 Ağustos 2023 #1 Ben hem C hem de D diskini formatlamak istiyorum, format ekranına geldiğim zaman ikisi için biçimlendir demem mi gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2023
Ben hem C hem de D diskini formatlamak istiyorum, format ekranına geldiğim zaman ikisi için biçimlendir demem mi gerekiyor?
Çözüm Ethem Dizdar 8 Ağustos 2023 Disk seçme ekranındayken ikisini de biçimlendirin. Sonra Windows'u istediğiniz diske yükleyin. KorkmuşHamster dedi: Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir demeniz yeterli. Sil yaparsanız disk gözükmez.
Disk seçme ekranındayken ikisini de biçimlendirin. Sonra Windows'u istediğiniz diske yükleyin. KorkmuşHamster dedi: Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir demeniz yeterli. Sil yaparsanız disk gözükmez.
lumei Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek <b> Cyber sec engineer</b> 8 Ağustos 2023 #2 Windows'un kendi sitesindeki linkten indirebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
nkysss8 Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #3 Ewmirk1 dedi: Ben hem C hem de D diskini formatlamak istiyorum, format ekranına geldiğim zaman ikisi için biçimlendir demem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Önce C'ye kurup sonra tekrar aynı USB ile başlatıp D'ye kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ewmirk1 dedi: Ben hem C hem de D diskini formatlamak istiyorum, format ekranına geldiğim zaman ikisi için biçimlendir demem mi gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Önce C'ye kurup sonra tekrar aynı USB ile başlatıp D'ye kurabilirsiniz.
Fake Teams TR Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2023 #4 Ben sana dosyayı atarım. Microsoft sitesinden Türkçe ISO. Olmadı dostum. Technopat izin vermiyor... Artı 0 Eksi
nkysss8 Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #5 lumei dedi: Windows'un kendi sitesindeki linkten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorulmamış başlıkta bir yanlışlık olmuş sanırım. Fake Teams TR dedi: Ben sana dosyayı atarım. Microsoft sitesinden Türkçe ISO. Olmadı dostum. Technopat izin vermiyor... Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam o kadar büyük dosya normal izin verilmemesi düzgünce gitsin Windows'un sitesinden indirsin. Artı 0 Eksi
lumei dedi: Windows'un kendi sitesindeki linkten indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam o sorulmamış başlıkta bir yanlışlık olmuş sanırım. Fake Teams TR dedi: Ben sana dosyayı atarım. Microsoft sitesinden Türkçe ISO. Olmadı dostum. Technopat izin vermiyor... Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam o kadar büyük dosya normal izin verilmemesi düzgünce gitsin Windows'un sitesinden indirsin.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #6 C ye format atarken disk seçme ekranında d yi biçimlendirip sonra c ye sistemi yükleyebilirsiniz. Ben hep böyle yaparım. Artı 0 Eksi
C ye format atarken disk seçme ekranında d yi biçimlendirip sonra c ye sistemi yükleyebilirsiniz. Ben hep böyle yaparım.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #7 ÖzdemirBurak dedi: C ye format atarken disk seçme ekranında d yi biçimlendirip sonra c ye sistemi yükleyebilirsiniz. Ben hep böyle yaparım. Genişletmek için tıkla... Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu? Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak dedi: C ye format atarken disk seçme ekranında d yi biçimlendirip sonra c ye sistemi yükleyebilirsiniz. Ben hep böyle yaparım. Genişletmek için tıkla... Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu?
Ethem Dizdar Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 758 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2023 #8 Disk seçme ekranındayken ikisini de biçimlendirin. Sonra Windows'u istediğiniz diske yükleyin. KorkmuşHamster dedi: Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir demeniz yeterli. Sil yaparsanız disk gözükmez. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Disk seçme ekranındayken ikisini de biçimlendirin. Sonra Windows'u istediğiniz diske yükleyin. KorkmuşHamster dedi: Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Biçimlendir demeniz yeterli. Sil yaparsanız disk gözükmez.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #9 KorkmuşHamster dedi: Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Silmenize gerek yok biçimlendirin. Artı 0 Eksi
KorkmuşHamster dedi: Kısaca ikisini de biçimlendir/sil yapsak olur mu? Genişletmek için tıkla... Silmenize gerek yok biçimlendirin.
KS KS Ewmirk1 Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 837 Çözümler 20 Yer Adana 10 Ağustos 2023 #10 Ethem Dizdar dedi: Disk seçme ekranındayken ikisini de biçimlendirin. Sonra Windows'u istediğiniz diske yükleyin. Biçimlendir demeniz yeterli. Sil yaparsanız disk gözükmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için. Artı 0 Eksi
Ethem Dizdar dedi: Disk seçme ekranındayken ikisini de biçimlendirin. Sonra Windows'u istediğiniz diske yükleyin. Biçimlendir demeniz yeterli. Sil yaparsanız disk gözükmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için.