Hem dışarıda hem bilgisayarda kullanılabilecek kulaklık önerisi

Drmysterioo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, AMD Radeon 7800 XT, 16 GB DDR5 RAM, 1 TB NVMe M.2 SSD, Aula F75, AJAZZ AJ159 PRO Gaming Mouse, Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3
Net bir bütçem yok, çok yüksek olmadığı sürece değeceğini düşünürsem çıkabilirim çünkü. Kulak üstü, hem müzik dinlerken hem oyun oynarken kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Ama kulaklığı dışarıda da kullanmak istediğim için RGB'li falan olmasını istemiyorum normal kulaklık gibi görünsün. Bunlar için önerisi olan var mıdır?

Ben Steelseries arctis nova 1x kullanıyorum mikrofonu kulaklığın içine sokabiliyorsun.
Ses kalitesi gayet güzel çoğu müzikte duymadığım arka fonları bunda çok net bir şekilde anlayabiliyorum kablolu tercih ediyorum ben hem daha ucuz oluyor hem şarj sorunu olmuyor.
Kulağı tamamen içine alıyor. Dışarıya ses vermesi az. Dışardan da sesi az alıyor. (bu kişiden kişiye değişir tabi)
Ben alırken 1700 liraydı Temmuzun sonunda almıştım. Uygulama üzerinden bilgisayarda daha işlevsel ayarlarda yapabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…