B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #11 amazing fako dedi: Normal bir dağıtım kurup, tema kurabilirsin ama biraz hızdan feragat etmen gerekir. KDE seviyorsan, Kubuntu eğer Xfce seviyorsan Xubuntu kurabilirsin. Pop! _os'de güzeldir. Genişletmek için tıkla... Sistem için KDE ve pop! _os sıkıntı değil mi hocam?
amazing fako dedi: Normal bir dağıtım kurup, tema kurabilirsin ama biraz hızdan feragat etmen gerekir. KDE seviyorsan, Kubuntu eğer Xfce seviyorsan Xubuntu kurabilirsin. Pop! _os'de güzeldir. Genişletmek için tıkla... Sistem için KDE ve pop! _os sıkıntı değil mi hocam?
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 7 Mayıs 2021 #12 BayCoder dedi: Sistem için KDE ve pop! _os sıkıntı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma sistemi görmemişim.
BayCoder dedi: Sistem için KDE ve pop! _os sıkıntı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma sistemi görmemişim.
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #13 amazing fako dedi: Kusura bakma sistemi görmemişim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam, hepimiz insanız olur öyle şeyler.
amazing fako dedi: Kusura bakma sistemi görmemişim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam, hepimiz insanız olur öyle şeyler.
drmstafaa Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 3.178 Çözümler 13 Yer Ankara-Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #14 ynot dedi: Sistem: Celeron n3060. 4 GB RAM. HDD. Soru başlıkta. Pop!_OS gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... O sistemde Xfce masaüstü daha iyi olur.
ynot dedi: Sistem: Celeron n3060. 4 GB RAM. HDD. Soru başlıkta. Pop!_OS gibi olabilir. Genişletmek için tıkla... O sistemde Xfce masaüstü daha iyi olur.
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #15 Teşekkürler hepinize, pop! _os kasmıyor sistemde.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Mayıs 2021 #16 ynot dedi: Elementery OS özelleştirilmiyor diye biliyorum ve görünümünü sevmedim. Genişletmek için tıkla... Elementary OS'un kullandığı Pantheon ortamında özelliştirme yapmak diğer ortamlara göre daha kısıtlı. O yüzden ben pek tercih etmiyorum. UbuntuDDE'ye bakabilirsin.
ynot dedi: Elementery OS özelleştirilmiyor diye biliyorum ve görünümünü sevmedim. Genişletmek için tıkla... Elementary OS'un kullandığı Pantheon ortamında özelliştirme yapmak diğer ortamlara göre daha kısıtlı. O yüzden ben pek tercih etmiyorum. UbuntuDDE'ye bakabilirsin.
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #17 runit dedi: Elementary OS'un kullandığı Pantheon ortamında özelliştirme yapmak diğer ortamlara göre daha kısıtlı. O yüzden ben pek tercih etmiyorum. Ubuntudde'ye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ubuntudde deepin gibi güzel görünümlü fakat laptop kaldırır mı bilmem.
runit dedi: Elementary OS'un kullandığı Pantheon ortamında özelliştirme yapmak diğer ortamlara göre daha kısıtlı. O yüzden ben pek tercih etmiyorum. Ubuntudde'ye bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ubuntudde deepin gibi güzel görünümlü fakat laptop kaldırır mı bilmem.
DarkiNS Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 671 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #18 Ubuntu, ilk hali iyi değil ama özelleştirebilrsiniz.