Hem işte çalışıp hem ders çalışmak mümkün mü?

jlordj22

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene 11. sınıfa geçtim yaz ayında TYT matematik feni tekrar etmek istiyorum ama aynı zamanda garsonluk yapıyorum. Sizce garsonluğu bırakmam mı gerek?

Merhaba, 2026 YKS sınavına gireceksin, değil mi?

Günlük 3 saat ile 30 veya 60 dk okuma yapmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bu sene 11. sınıfa geçtim yaz ayında TYT matematik feni tekrar etmek istiyorum ama aynı zamanda garsonluk yapıyorum. Sizce garsonluğu bırakmam mı gerek?

Bir işte çalışmak hayallerinizi yok edebilir şaka yapmıyorum ama eğri oturup doğru konuşmak lazım iş yerinizden memnun olsanız bile ders çalışmanıza vakit kalmıyorsa bırakın çünkü hiçbir şey geleceğinizden önemli değil benim fikrimce ki bende böyle düşünüyorum ayrıca sana bir anımı anlatayım dostum bende meslek lisesi öğrencisiydim bundan 1 ay öncesine kadar mezun oldum fakat içimde bir burukluk vardı öncelikle bu burukluğun kaynağı sanayide staj yapmamdı ve çalıştığım yerdeki kişiler tarafından Full zorbalanıyordum ve elektrik işiyle alakalı hiçbir şey kendime katamamamdı ve bende sözele yöneldim YKS 2024 de Full sözele çalıştım elimden geldiğince fakat psikolojim bozuktu o dönem ve yapamadım YKS 2024 de başarılı olamadım maalesef ve bu sene mezuna kalıp EA'dan ilerlermeyi düşünüyorum ya da bu sene üniversiteye gitmeyi bilmiyorum şu an bir boşluktayım vel hasıl kelam hocam çalışmak bir işte çalışmak önünde çok büyük bir engel bunu önce bırakmalısın sonra Full odak üniversite sınavına odaklanmalısın günde 9-10 saat çalışsan senin için gayet yeterli olur ama yeterli aralıklarla çalışmaya özen göster yoksa sıkılır bunalıma girersin hayatı sorgularsın bu bende çok fazlaydı ve bu yüzdende başaramadığımı düşünüyorum biraz benim önerim bu şekildeydi kısa bir hayat hikayemide anlatmış bulundum bundan feyz alarak kendi yolunu çizmeni öneririm iş her zaman var hocam önemli olan ilk önce kariyerini çizmen hayatını yaşaman iş benim gözümde biraz daha arka planda bayağı uzun yazdım kusura bakma ama biraz gerçeklerden bahsetmem gerekiyordu.

Son düzenleme:
Sen gerçekten istiyorsan, yaparsın.
Yürüdüğün yolu biliyorsan yol sırasında nasıl ilerleyeceğini bilirsin.
Açık konuşayım her türlü zor koşula uyum sağlayabilenlere hayranlığım var.

Sen gerçekten istiyorsan, yaparsın.
Yürüdüğün yolu biliyorsan yol sırasında nasıl ilerleyeceğini bilirsin.
Açık konuşayım her türlü zor koşula uyum sağlayabilenlere hayranlığım var.

Keşke hayat bu kadar zor olmasa hocam ama maalesef dünya çok zalim ve acımasız bir yer bizim gibi insanların gram değer gördüğünü düşünmüyorum eski çağlarda köle olsaydım daha iyi şartlar altında yaşardım ama bu modern kölelik olayı insanı yiyip bitiriyor keşke kimse 12-14 saat çalışmak zorunda olmasa ama hayat işte kimine adil kimine değil şu an yaşamasam bir şey kaybetmeyeceğimi düşünüyorum hocam boşluktayım gelecek planım bile yok daha 17 yaşındayım benim yaşıtlarımın çoğu belki de bunları yaşamadığı için düşünmüyor hatta anlatınca dalga geçiyorlar çevremdeki çoğu erkek kız peşinde koşturuyor başka amaçları yok ve bazı kızlar başkalarının altında yatıyor ve bunlar gelecekte anne oluyor işte diyecek söz yok artık ama ne ilginçtir ki bu kafa yapısında olan insanlar kazanıyor değer görüyor seviliyor her ortamda ama bizim gibiler kaybediyor ya en çok da buna yanıyorum ve artık hiçbir şekilde değer görmeyeceğime ve ruhsal olarak iyi olmayacağına inanıyorum insanları anlamak çok zor ne istediklerini anlamak güç çoğu zaman kendimi otizimli sanıyorum artık bir yere uyum sağlamak zor inanın bu gidişle kafayı yiyeceğiz sonumuz hayrolsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…