Hem işte çalışıp hem ders çalışmak mümkün mü?

Yaşadıklarınızı baştan sona okudum cevap için çok teşekkürler umarım her şey gönlünüzce olur.

İşte çalışmaya devam edebilirsin. Ancak, 2025 yazında YKS'ye çalışmaya başlasan iyi olur. Bu benim fikrim.

Ben sadece güzel bir temel atmak istiyorum o yüzden şimdi başlamak daha cazip geliyor.

Eğer çalışmak zorunda değilseniz garsonluğu bırakın, okulunuz daha önemli ve dersinize tam kafayla vakit ayırın derim.

Çalışmak zorunda değilim maddi bir sorunumda yok işi istersem bırakırım ama çevremdeki insanlar bana çalışıp kendi harçlığımı çıkarmamı hayatın zorluklarını görmem gerektiğini söyledi ama ısrarcı değiller dediğim gibi istersem bırakabilirim

@jlordj22, şu hayatta çevrenizdeki insanların dediğini umursamayacaksınız. Başka yolu yok. Madem onlar hayatın zorluğunu görmeni çok istiyor. Kendi evlatları varsa kendi evlatlarını çalıştırabilir, hayatın zorluğunu biraz da onlar görsün. Değil mi?

Haklısınız biraz daha çalışıp derslere başlayacağım sanırım yanıt için teşekkürler.

Rica ederim. Şu hayatta çevrenizin dediğini ciddiye alırsanız bir arpa yol alamazsınız. Ailenizle konuşun. Onlar ne diyorsa onu yapın ve tahminimce onlar da çalışmanızı istemiyordur. Para yönünden sizi üzeceklerini sanmıyorum. Durum böyleyken çalışmanızı gerektirecek bir durum yok. Bir işe yoğunlaşın ve o işin hakkını verin. İki iş aynı anda olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…