Ahmet Uygur Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 106 1 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar bir tane hoparlörüm var. Kablosunun ucunda hem jak girşi hem USB var. Ben bunu telefonda nasıl kullanırım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2019
Arkadaşlar bir tane hoparlörüm var. Kablosunun ucunda hem jak girşi hem USB var. Ben bunu telefonda nasıl kullanırım?
Vivace Hectopat Katılım 27 Eylül 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 1 Eylül 2019 #2 Hem jak hem USB girişli kulaklıkların USB kısmı çoğunlukla ışıklandırma oluyor. Eğer jak çıkışları 2 tane ise 2 dişi 1 erkek jak dönüştürücü alarak kullanabilirsiniz.
Hem jak hem USB girişli kulaklıkların USB kısmı çoğunlukla ışıklandırma oluyor. Eğer jak çıkışları 2 tane ise 2 dişi 1 erkek jak dönüştürücü alarak kullanabilirsiniz.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2019 #3 Genelinde USB den güç, jak girişinden ses alır. OTG kablosu alıp USB'yi OTG girişine jakı da jak girişine takabilirsin. Araştırmanı öneririm.
Genelinde USB den güç, jak girişinden ses alır. OTG kablosu alıp USB'yi OTG girişine jakı da jak girişine takabilirsin. Araştırmanı öneririm.
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 3 Eylül 2019 #4 Sadece kulaklık olan jakı tak kullan bi ara bende öyle yapıyordum ama hepsinde aynı mı bilemem.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 3 Eylül 2019 #5 Kulaklık jakı yeterli olacaktır bence. USB sanırım güç amaçlı var. RGB gibi bir aydınlatması varsa mesela.
Kulaklık jakı yeterli olacaktır bence. USB sanırım güç amaçlı var. RGB gibi bir aydınlatması varsa mesela.