met0baba Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Selamünaleyküm herkese. Bu yıl ortaöğretim KPSS'ye girmeyi düşünüyorum lakin üniversite tercihi de yaptım. Eğer ikisi de olursa illaki birini mi seçmem gerekiyor veya ikisini de beraber götürebiliyor muyum?
Selamünaleyküm herkese. Bu yıl ortaöğretim KPSS'ye girmeyi düşünüyorum lakin üniversite tercihi de yaptım. Eğer ikisi de olursa illaki birini mi seçmem gerekiyor veya ikisini de beraber götürebiliyor muyum?
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 647 5 Ağustos 2024 #2 Zamanlar çakışmaz ise yapılır.
met0baba Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #3 Gölge Hayalet dedi: Zamanlar çakışmaz ise yapılır. Genişletmek için tıkla... Çakışır ise nolur?
Wag7r Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 840 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #4 Ortaöğretim KPSS ile hangi mesleği düşünüyorsun hocam
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 647 5 Ağustos 2024 #5 met0baba dedi: Çakışır ise nolur? Genişletmek için tıkla... 2 sinden birini o saatte yapamazsın . Saatleri ayarlayabilirseniz ve yorulmam diyorsanız neden olmazın ki?
met0baba dedi: Çakışır ise nolur? Genişletmek için tıkla... 2 sinden birini o saatte yapamazsın . Saatleri ayarlayabilirseniz ve yorulmam diyorsanız neden olmazın ki?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.488 Makaleler 1 Çözümler 3 5 Ağustos 2024 #6 met0baba dedi: Çakışır ise nolur? Genişletmek için tıkla... İkisinden birini seçmen gerekir.
Mehmet.Heroo Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Kuveyt 5 Ağustos 2024 #7 met0baba dedi: Çakışır ise nolur? Genişletmek için tıkla... Memurluk yaptığın yer ile üniversite aynı ilde olmazssa senin şansına 2'sinden birini seçmen gerekecek.
met0baba dedi: Çakışır ise nolur? Genişletmek için tıkla... Memurluk yaptığın yer ile üniversite aynı ilde olmazssa senin şansına 2'sinden birini seçmen gerekecek.
met0baba Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #8 Wag7r dedi: Ortaöğretim KPSS ile hangi mesleği düşünüyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Düz memur.
Wag7r dedi: Ortaöğretim KPSS ile hangi mesleği düşünüyorsun hocam. Genişletmek için tıkla... Düz memur.
Gölge Hayalet Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 647 5 Ağustos 2024 #9 met0baba dedi: Düz memur. Genişletmek için tıkla... Yani çok bilmiyorum ama 8-5 iş olacaksa zor bence. Açık öğretim filan ise o ayrı.
met0baba dedi: Düz memur. Genişletmek için tıkla... Yani çok bilmiyorum ama 8-5 iş olacaksa zor bence. Açık öğretim filan ise o ayrı.