Hem mutlu hem de üzgünüm

Üzgün.
Moderatörlere empati yapıyorum da.

( Umarım cümledeki edayı anlayan birkaç kişi çıkar. )

Ah be hocam. Boş verin ya takmayın kafaya.
2 sene sonra üniversiteye gidip elektronik okuyacağım. Babamın verdiği her şeyden faydalanmaya çalışıyorum. O bozuk karttan bile.

Ödevlerinizi yapın sıkıntı çekmeyin. Lise 3 öğrenci tavsiyesi. ( Benden büyük olan da vardır tabii ama yaşça küçüğüme söylüyorum.)
Lise 4 öğrencisi tavsiyesi sana.Bu sene biraz dersler zor gelebilir.Çalış bence.Ben 11' deyken bu Covid 19 çıktı ve derslere pek fazla odaklanamadım ve Edebiyat dersinden kaldım.Ama bu sene okulun başında çalışıp sorumluluktan geçtim.

Lise 4 öğrencisi tavsiyesi sana.Bu sene biraz dersler zor gelebilir.Çalış bence.Ben 11' deyken bu Covid 19 çıktı ve derslere pek fazla odaklanamadım ve Edebiyat dersinden kaldım.Ama bu sene okulun başında çalışıp sorumluluktan geçtim.
Çok kötü oldu işler. İdaremiz çok kötü ve adamlar resmen işkence yapmaktan keyif alıyorlar. Sayısal alanda iyiyim ama kimyada organik bileşiklerin adını aklında tutmak zor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı