S Simo Hayha Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar alışkanlık olmuş bende her cümlenin sonuna nokta koymak. Ama bazen noktadan sonra smile de koyuyorum. Ceza sebebi midir ? @Egemen
Arkadaşlar alışkanlık olmuş bende her cümlenin sonuna nokta koymak. Ama bazen noktadan sonra smile de koyuyorum. Ceza sebebi midir ? @Egemen
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 18 Ağustos 2014 #2 Noktadan sonra smiley koymak ceza sebebi değil. Zaten öyle olması gerek. Noktayı unutursan cezayı alırsın.
Noktadan sonra smiley koymak ceza sebebi değil. Zaten öyle olması gerek. Noktayı unutursan cezayı alırsın.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #3 Birçok kişi nokta koymuyor ama ceza da almıyor. @Egemen
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 18 Ağustos 2014 #4 Az önce "bir çok" şeklinde yazmana rağmen düzeltip ceza vermemem gibi. Alışkanlık haline getiren varsa Rapor Et gerekeni yapar yöneticiler.
Az önce "bir çok" şeklinde yazmana rağmen düzeltip ceza vermemem gibi. Alışkanlık haline getiren varsa Rapor Et gerekeni yapar yöneticiler.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 18 Ağustos 2014 #5 Egemen dedi: Az önce "bir çok" şeklinde yazmana rağmen düzeltip ceza vermemem gibi. Alışkanlık haline getiren varsa Rapor Et gerekeni yapar yöneticiler. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyordum birleşik yazıldığını.
Egemen dedi: Az önce "bir çok" şeklinde yazmana rağmen düzeltip ceza vermemem gibi. Alışkanlık haline getiren varsa Rapor Et gerekeni yapar yöneticiler. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyordum birleşik yazıldığını.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Ağustos 2014 #7 Aksine gülücükten önce nokta koymamanız daha uygun olur. Nokta gereksiz yere kirlilik oluşturuyor. Ceza da kesinlikle almazsınız.
Aksine gülücükten önce nokta koymamanız daha uygun olur. Nokta gereksiz yere kirlilik oluşturuyor. Ceza da kesinlikle almazsınız.