Hem örgün hem açıktan okunabilir mi?

Evet. Önce örgün öğretime kabul alınıp sonra AÖF sınavsız kayıt dönemi açılınca (genelde eylül olur, yinede kontrol edin) AÖF kaydı yapacaksınız.
Baktım hocam şuan başlamış gözüküyor kayıtlar.
Yardımınız için teşekkürler hocam.
Siz okudunuz mu açıktan, önerdiğiniz bölüm var mı?

Önlisans kaydın varsa sadece önlisansa başvuru yapabilirsin.
Lisans kaydın varsa da lisans veya önlisansa başvurabilirsin.

Anadolu Üniversitesinde bütünleme ve mezuniyet üç ders sınavı yok. Yaz okulu var.

Atatürk ve İstanbul üniversitelerinde bütünleme var. Bu yıl Atatürk üniversitesi yaz okulu açtı.

Önlisans kaydın varsa sadece önlisansa başvuru yapabilirsin.
Lisans kaydın varsa da lisans veya önlisansa başvurabilirsin.

Anadolu Üniversitesinde bütünleme ve mezuniyet üç ders sınavı yok. Yaz okulu var.

Atatürk ve İstanbul üniversitelerinde bütünleme var. Bu yıl Atatürk üniversitesi yaz okulu açtı.
Daha herhangi bir kaydım yok hocam,bu sene ilk kez üniye gideceğim.
Hangisi daha mantıklı hocam?

Daha herhangi bir kaydım yok hocam,bu sene ilk kez üniye gideceğim.
Hangisi daha mantıklı hocam?
Örgün lisans mı, önlisans mı istiyorsun? Bence lisans oku. Seneye tekrar sınava girme ya da DGS’ye.
Açıktan lisans veya önlisans oku. Atatürk Üniversitesi kolay olduğunu söyleyenler var. Bütünleme var. Yaz okulu açtı bu yıl ve seneye de açar belki.
Ne okumak istiyorsun?

Örgün lisans mı, önlisans mı istiyorsun? Bence lisans oku. Seneye tekrar sınava girme ya da DGS’ye.
Açıktan lisans veya önlisans oku. Atatürk Üniversitesi kolay olduğunu söyleyenler var. Bütünleme var. Yaz okulu açtı bu yıl ve seneye de açar belki.
Ne okumak istiyorsun?
Çocuk Gelişiminden DGS ile Öğretmenlik Veya Sağlıktan önü açık bir bölüm düşünüyorum.

Açıkçası kararsız kaldım hangisine gideceğim konusunda, Öğretmenlik istiyorum ama şu dönemde mantıklı değil diyorlar.
Alım az, mezun çok olunca maalesef ki bu durum ortaya çıkıyor.

Önlisans olarak büro yönetiminde alımın, bir ara iyi olduğunu biliyorum ama şu an nasıl; bilmiyorum. MSB ya da MSÜ’de 65’lere kadar düştü.

Yanlış yönlendirmek istemem, iyice araştırma yapmak gerekir.

Alım az, mezun çok olunca maalesef ki bu durum ortaya çıkıyor.

Ön lisans olarak büro yönetiminde alımın, bir ara iyi olduğunu biliyorum ama şu an nasıl; bilmiyorum. MSB'ya da MSÜ'de 65'lere kadar düştü.

Yanlış yönlendirmek istemem, iyice araştırma yapmak gerekir.

Alımı olan ne var ki artık hocam?
Bir yıl 5 bin kişi alıp diğer yıllar 500'er kişi alınırsa olacağı bu maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı