Hem okuyup hem çalışmak nasıl oluyor?

evrenpat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar tercihimi 4 yıllık AÖF YBS yapacağım. Bu bölümü okurken de çalışmayı düşünüyorum zor olur mu sizce? Bir markete girmeyi düşünüyorum. Benim için yaklaşık 1 yıl çalışma yeterli olacaktır. Eğer sizde bu şekilde yaptıysanız yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?

Dostum çalışıp okumak zordur ancak bana kalırsa markette çalışıp ve okumak daha da zor olabilir, çünkü market cidden yorucu bence, ancak size kalmış bir durum.

Arkadaşlar tercihimi 4 yıllık AÖF YBS yapacağım. Bu bölümü okurken de çalışmayı düşünüyorum zor olur mu sizce? Bir markete girmeyi düşünüyorum. Benim için yaklaşık 1 yıl çalışma yeterli olacaktır. Eğer sizde bu şekilde yaptıysanız yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?

Bayağı bir yorucu olur. Bir yandan okul için ders çalışacaksın bir yanda işte çalışacaksın. Dinlenme zamanın bile olmaz.

Sadece bölüm sonu test ve çıkmış soruları ezberleyerek 4 yılı tamamlamış tanıdıklarım var.

Bende sadece konu sonlarındaki özetleri okuyup çıkmış soruları ezberledim, tamamlamıştım. Akşamları yarım saat ve o zamanlar çalıştığım yere giderken yolda bir saatim geçiyordu, yol süresince özet okuması yapıyordum. Hafta sonları çıkmış sorulara bakıyordum.

Sen daha iyilerini yaparsın, yeterki hedefin olsun.

Dostum çalışıp okumak zordur ancak bana kalırsa markette çalışıp ve okumak daha da zor olabilir, çünkü market cidden yorucu bence, ancak size kalmış bir durum.

Market bulunduğum yerde büyük bir yer içinde çalışan sayısı bolca var BİM A101 gibi olmayacaktır. Tabii sizlerin de fikrini almak istedim ailem yaylaya ev yaptıracağı için 1 yılda olsa çalışmam gerekecek. 1 yıl sınavlarda ne kadar zorlanırım bilmiyorum.

Market bulunduğum yerde büyük bir yer içinde çalışan sayısı bolca var BİM A101 gibi olmayacaktır. Tabii sizlerin de fikrini almak istedim ailem yaylaya ev yaptıracağı için 1 yılda olsa çalışmam gerekecek. 1 yıl sınavlarda ne kadar zorlanırım bilmiyorum.
Sana kalmış dostum, zor olur ama imkansız da değildir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı