Hem SSD hem de HDD performans arttır mı?

wenomechainsama

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben 120GB SSD taktırsam hem de HDD taktırsam mı yoksa sadece SSD taksam mı daha yüksek yükleme hızı olacak? Ama SSD'ye bir şey atılmayacak. Her şey HDD'e atılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben 120GB SSD taktırsam hem de HDD taktırsam mı yoksa sadece SSD taksam mı daha yüksek yükleme hızı olacak? Ama SSD'ye bir şey atılmayacak. Her şey HDD'e atılacak.

Sadece SSD kullanırsan performansın yüksek olur ama istersen Windows'u ve programları SSD'ye kur, oyunları ve dosyaları HDD'ye at.

Şimdi pazara gittin. Lahana dolması yapacaksın. Hem ıspanak aldın hem de lahana. Ama ıspanağı kullanacaksın. Sence ıspanaktan lahana dolması olur mu? SSD kullanmadan SSD hızını alamazsın. Her şey HDD'de olursa HDD'nin hızını kullanırsın.

Kendi içinde çelişkili güzel sorularınız var 🙂 SSD alıp Windows kurarsınız işletim sisteminiz hızlanır, eğer oyunu SSD'ye kurarsanız açılma süresi ve bekleme ekranlarının süresi kısalır. HDD'ye oyun kurarsanız da tam tersi süreleri uzar ama oyunun ana mekaniğinde bir fark olmaz. Online oyun düşünüyorsanız SSD kullanmanız daha iyi olur.

Hocam bu iş bütçe işi. Parası olan depolama için de kullanım için de SSD kullanıyor. Parası olmayan (örnek: Ben) depolama için HDD kullanıyor. Eğer paranız varsa alın istediğiniz kadar büyüklükte SSD keyfinize göre kullanın.

Tamam lahana dolması yapmaya karar verdim teşekkürler.

Hocam bu iş bütçe işi. Parası olan depolama için de kullanım için de SSD kullanıyor. Parası olmayan (örnek: Ben) depolama için HDD kullanıyor. Eğer paranız varsa alın istediğiniz kadar büyüklükte SSD keyfinize göre kullanın.

Hocam ne güzel örnek verdiniz hay maşallah.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı