Çözüldü Hem telefondan hem de bilgisayardan Excel dosyası nasıl düzenlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda bir Excel dosyası oluşturdum ve düzenledim. Fakat bu dosyayı telefonumda görmek ve düzenleyebilmek istiyorum. Kısacası hem telefonumdan hem de bilgisayarlarımdan bu dosyayı düzenleyebilmek istiyorum. Bu mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda bir Excel dosyası oluşturdum ve düzenledim. Fakat bu dosyayı telefonumda görmek ve düzenleyebilmek istiyorum. Kısacası hem telefonumdan hem de bilgisayarlarımdan bu dosyayı düzenleyebilmek istiyorum. Bu mümkün mü?

Ben 365 aldım tablet, telefon, PC hepsiyle sekronizeli çalışıyor. Düzenliyorum.

Ben 365 aldım tablet, telefon, PC hepsiyle sekronizeli çalışıyor. Düzenliyorum.

Çözüm
Benim bilgisayarda Microsoft OneDrive eşitlemesi açık. Telefonda da Office365 uygulaması yüklü. Bilgisarda OneDrive'a eşitlediğim belgeleri telefondan düzenleyebiliyorum. Office365 uygulaması telefondan ücretsiz kullanılabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı