Merhaba. Ben şu an bir üniversitede okuyorum. Fakat YKS'ye de çalışmak istiyorum. Sanırım üniversiteyi dondurmak için bazı şartlar gerekiyormuş. Hem üniversiteye gidip hem de YKS'ye çalışılır mı?
Merhaba. Ben şu an bir üniversitede okuyorum. Fakat YKS'ye de çalışmak istiyorum. Sanırım üniversiteyi dondurmak için bazı şartlar gerekiyormuş. Hem üniversiteye gidip hem de YKS'ye çalışılır mı?
Hem YKS hem bölüm dersleri çok zorlar. Direkt bırak bölümü YKS çalış.
Hayatında kaç defa hem YKS'ye çalışıp bir yandan da üniversite okudun? @Fatih Karademir
Üniversite çok zamanını alır üstüne kafanı yorar. Yorgun yorgun YKS çalışmanın da verimli olacağını düşünmüyorum.
Okurken bir yandan da DGS'ye çalıştım o bile zorladı.
YKS için zaten altyapın az çok var olduğunu sanıyorum. Eğer güzel bir ders çalışma takvimi ve rutini oluşturursanız rahatça üstesinden gelirsiniz ama bunu yaparsanız birkaç şeyden feragat etmek zorunda kalabilirsiniz.
Üniversite çok zamanını alır üstüne kafanı yorar. Yorgun yorgun YKS çalışmanın da verimli olacağını düşünmüyorum.
Okurken bir yandan da DGS'ye çalıştım o bile zorladı.
Hem YKS hem bölüm dersleri çok zorlar. Direkt bırak bölümü YKS çalış.
Hayatında kaç defa hem YKS'ye çalışıp bir yandan da üniversite okudun? @Fatih Karademir