72 TYT 45 AYT neti ile hamda 37k yerleştirmede ise 96k yapıyorsunuz 2023 sınavında. Sınava göre değişir ancak bu civar netler sizi kurtarır. Yapılabilir EA'da rekabet daha az.
Üniversite çok zamanını alır, üstüne kafanı yorar. Yorgun yorgun YKS çalışmanın da verimli olacağını düşünmüyorum.
Okurken bir yandan da DGS'ye çalıştım o bile zorladı.
Konuya güncelleme getireyim, 10 gün oldu okul açılalı. Şimdiye kadar iyi gidiyor, üniversitedeki bazı dersler dışında. Ciddi çalışma gerektiriyor çünkü.
Bilgisayar programcılığı.
Kontenjanlar düştüğü için sınava son 1 ay kala salmıştım her şeyi sonuç kötüydü.
Sınav zor değil ama kontenjanlar çok düştü.
Yani sıradan üniversiteler için bile artık derece yapmak şart. Eğer aklınızda DGS var ise tavsiye etmem, 2 yıllık bir bölüm okumak yerine 2 yıl YKS'ye çalış istediğin yeri daha rahat bir şekilde kazanırsın.
Bilgisayar Programcılığı.
Kontenjanlar düştüğü için sınava son 1 ay kala salmıştım her şeyi ve maalesef sonuç kötüydü.
Sınav zor değil ama kontenjanlar çok düştü.
Yani sıradan üniversiteler için bile artık derece yapmak şart. Eğer aklınızda DGS var ise tavsiye etmem, 2 yıllık bir bölüm okumak yerine 2 yıl YKS'ye çalış istediğin yeri daha rahat bir şekilde kazanırsın.
Öncelikle geçmiş olsun. DGS'ye tekrar girecekseniz umarım sınavda başarılı olursunuz ve istediğiniz yer gelir. Ben bu sene kazandığım üniversite ve bölümden memnunum ama yine de DGS ile 2 yıllık Eşit Ağırlık ve Sözel bölümlere geçebilen bir AÖF bölümüne kaydoldum. Hiç değilse bu sene kazandığım yeri bitirdikten sonra 2.lisans eğitimi almak için DGS'ye girebilirim.
Öncelikle geçmiş olsun. DGS'ye tekrar girecekseniz umarım sınavda başarılı olursunuz ve istediğiniz yer gelir. Ben bu sene kazandığım üniversite ve bölümden memnunum ama yine de DGS ile 2 yıllık Eşit Ağırlık ve Sözel bölümlere geçebilen bir AÖF bölümüne kaydoldum. Hiç değilse bu sene kazandığım yeri bitirdikten sonra 2.lisans eğitimi almak için DGS'ye girebilirim.
Tekrar DGS'ye girmeyi düşünmüyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Fazla üniversite'nin faydası olur mu bilmiyorum önemli olan bir alanda uzman olup o alanda bir şeyler geliştirebilmek. Her şey gönlünüzce olsun .
Tekrar DGS'ye girmeyi düşünmüyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Fazla üniversitenin faydası olur mu bilmiyorum, önemli olan bir alanda uzman olup o alanda bir şeyler geliştirebilmek. Her şey gönlünüzce olsun .