Hem üzgün hem kızgınım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun mizah ve eğlence adı altında açılması içeriğinden daha komik, vol bilmem kaç.
Hocam şimdi tek tek açıklayacağım. Uzaklaştırmam vardı yazım yanlışı yüzünden o yüzden şimdi yazıyorum. Dediğiniz aklıma gelmemişti...

@aydos , @312971 ve ben erkeğim ve arkadaşız. Yanlış anlayanlar olmuş öncelikle.

Şu hiç komik değil , mizahı nerede diyenlere geliyor sıra...

Arkadaşlar öncelikle mizah yapmak filan değil amacım. Ben @312971 adlı arkadaşımı seviyorum. İyi de anlaşıyoruz. @alpethz adlı arkadaşın imzasında ismini görünce öylesine bir konu açayım dedim. Aslında konuyu , konu dışı bölümünde açacaktım ama eğlencesine açtığım için "mizah ve eğlence" bölümüne açmak mantıklı olur diye düşündüm. Sırf konuyu açtığım yer için Ne yapayım? vs. yazılı görseller atmış bazı arkadaşlar çoğuna güldüm evet doğru.

Bu mesele aramızda eğlencesine açıldığı için ilgilenmeyenler gidebilir yazdım. Yani anlamadan dinlemeden yazmanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

Sosyal'in en anlamsız konularından. Neyse, umarım mutlu olursunuz.
Hocam dediğim gibi ben ve arkadaşlarım erkeğiz. En anlamsız çünkü açıldığı yer bile yanlış. Maalesef düzeltemedim.

Anlamadım ama olsun diyenler de var. Arkadaşlar anlamanız gereken bir şey de yok zaten.

@312971 arkadaşımın uzaklaştırması varmış ona da üzüldüm ayrıca...

Tamam, belli ki özel bir şey. O zaman neden burada böyle bir konu açıyorsunuz? Burası bir forum, binlerce insan var. Eğer arkadaşsanız ve konuşmak istiyorsanız özel mecralarda dilediğiniz gibi konuşabilirsiniz. Burada böyle bir konu açmanız forumu kirletmekten başka bir şey değil. Size tek bir sorum var, bu konunun amacı ne?

Herkesin ve her şeyin amacı olmak zorunda değil aslında. Özel bir şeyde değil. Canım sıkıldı ve konu dışına bir konu açmak istedim. O zaman boşuna açılmış onlarca konu var. Recep Baltaş ağabeyimin bile yazdığı...

Amacım arkadaşlarıma onları çok sevdiğimi göstermek.
Sizleri çok seviyorum. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. @312971 gelene kadar burada bekliyor olacağız.

Konu kilitlenebilir.

Dostum bahsettiğin üyeyi sevip sevmediğini görmek ve öğrenmek zorunda değilim. İlgilenmeyenler yazmasın demişsin, dört sayfa mesajı ilgilenmeyenler yazmıştır çünkü konu şeklinde açmışsın.

Harbi diyorum sizin adınıza üzüldüm. Forumda iyi biri olarak görülüp bir anda ben dahil herkesten linç yediniz. Şahsen ben özür diliyorum. Belki de çok kafaya taktınız, pek sanmam ama olsun.

Başka nasıl açabilirim ki? görmek istemiyorsan forumdan gidebilirsiniz. Sonradan açıkladım zaten.
İlgilenmiyorsan yazmana bile gerek yoktu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…