Hem üzgün hem kızgınım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık cidden. Milletin gazına gelip 2-3 laf yapıştırıp havalı olduğunu zannedenler var.

Madem açılması yasak neden moderatörler onayladı? Bunun cevabını da ayrıdan istiyorum.

Kadın , kız olan herkese yakınlık duysaydım seninle ne ilgim olur ki?

Eğer istenmiyorsam gayet rahat bir şekilde forumdan da gidebilirim.

Ha bu arada arkadaşlar erkek olduğu halde profil fotoğrafı için yazacak kadar düşük seviyeli birisi de değilim yanlış tanımanız üzdü. Erkek olduklarını bildiğim için rahatım gayet nasıl tanımak istiyorsanız tanıyabilirsiniz.

Mesajlarıma neden hep kahkaha, mutsuz ve inanılmaz emojileri atıyorsunuz? Bunu neden attığınızı sorduğumda ise cevap vermiyorsunuz ki bu mesajı da görüp cevap vermeyeceksiniz büyük ihtimal.

Aslında bu mesajına gülmem gerek. Nedenini biliyorsun diye düşünüyorum.

Ve her mesajına atmıyorum. Bunu da bildiğini düşünüyorum.

Kimse kendini havalı zannetmiyor.
Moderatörler konuyu onaylar, orada sıkıntı yok. Öpüşme hikayenizi anlatın diye açılan konu bile onaylandı.
Bu cümleyi anlamadım. Kadın kim?
Olur.
Peki.

Bu da gereksiz konudaki, gereksiz mesaja atılan, gereksiz yanıt.

1- Moderatörler izin verdiyse bize ne oluyor?

2- Eleştiri dediğin saygılı bir şekilde yapılır, ama görüyorum ki herkes dalga geçmiş.

Dostum savunmana gerek yok bu arada. Nasıl istiyorsa yapsınlar atılan linçe sadece gülüyorum.
Kimse kendini havalı zannetmiyor.
Moderatörler konuyu onaylar, orada sıkıntı yok. Öpüşme hikayenizi anlatın diye açılan konu bile onaylandı.
Bu cümleyi anlamadım. Kadın kim?
Olur.
Peki.

Yani garip bir konu olmuş. Erkek arkadaşınız mı bilmiyorum ama tartışmanızı WhatsApp üzerinden yapın.
Yaptığım açıklamayı okusaydınız bu kadar boşa mesaj atmazdınız. @326001

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…