Yazık cidden. Milletin gazına gelip 2-3 laf yapıştırıp havalı olduğunu zannedenler var.
Madem açılması yasak neden moderatörler onayladı? Bunun cevabını da ayrıdan istiyorum.
Kadın , kız olan herkese yakınlık duysaydım seninle ne ilgim olur ki?
Eğer istenmiyorsam gayet rahat bir şekilde forumdan da gidebilirim.
Ha bu arada arkadaşlar erkek olduğu halde profil fotoğrafı için yazacak kadar düşük seviyeli birisi de değilim yanlış tanımanız üzdü. Erkek olduklarını bildiğim için rahatım gayet nasıl tanımak istiyorsanız tanıyabilirsiniz.
Mesajlarıma neden hep kahkaha, mutsuz ve inanılmaz emojileri atıyorsunuz? Bunu neden attığınızı sorduğumda ise cevap vermiyorsunuz ki bu mesajı da görüp cevap vermeyeceksiniz büyük ihtimal.
Yazık cidden. Milletin gazına gelip 2-3 laf yapıştırıp havalı olduğunu zannedenler var.
Madem açılması yasak neden moderatörler onayladı? Bunun cevabını da ayrıdan istiyorum.
Ha bu arada arkadaşlar erkek olduğu halde profil fotoğrafı için yazacak kadar düşük seviyeli birisi de değilim yanlış tanımanız üzdü.
Kimse kendini havalı zannetmiyor.
Moderatörler konuyu onaylar, orada sıkıntı yok. Öpüşme hikayenizi anlatın diye açılan konu bile onaylandı.
Bu cümleyi anlamadım. Kadın kim?
Olur.
Peki.
Ha bu arada arkadaşlar erkek olduğu halde profil fotoğrafı için yazacak kadar düşük seviyeli birisi de değilim yanlış tanımanız üzdü. Erkek olduklarını bildiğim için rahatım gayet nasıl tanımak istiyorsanız tanıyabilirsiniz.
Kimse kendini havalı zannetmiyor.
Moderatörler konuyu onaylar, orada sıkıntı yok. Öpüşme hikayenizi anlatın diye açılan konu bile onaylandı.
Bu cümleyi anlamadım. Kadın kim?
Olur.
Peki.