kylnx01 Zeptopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 HDD içeren bilgisayarımı SSD'ye yükseltmek istiyorum. Sorum şu olacak alacağım SSD'ye sadece oyunları yüklemek ile hem oyunları hem de işletim sistemini yüklemek arasında bir performans farkı oluşur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
HDD içeren bilgisayarımı SSD'ye yükseltmek istiyorum. Sorum şu olacak alacağım SSD'ye sadece oyunları yüklemek ile hem oyunları hem de işletim sistemini yüklemek arasında bir performans farkı oluşur mu?
S Serhat511 Kilopat Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 954 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #2 İşletim sistemini SSD'ye oyunları HDD'ye. SSD de yer kalırsa, çok sık oynadığın veya uzun yükleme süresi olan oyunları SSD'ye taşırsın. Artı 0 Eksi
İşletim sistemini SSD'ye oyunları HDD'ye. SSD de yer kalırsa, çok sık oynadığın veya uzun yükleme süresi olan oyunları SSD'ye taşırsın.
orvos Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 641 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 SSD ile yapacağın her şey HDD’den hızlı ve daha iyi olur bundan eminim. Artı 0 Eksi