Hocam evet yaz tatilinde çalışın şuanı boş verin direk çalışın sınava şu an para değil gelecek önemli para her zaman kazanılır oturduğun yerden bile PC başında al sat yapar kazanırsın yani bu böyledir bence yaz tatilinde 3 ay çalış direk 65 k cebe koy wat yapacaksan ilk sene veya 2. sene 22K'yı dolara çevir kenara at daha mantıklı olabilir çünkü 3-4 k civarı istiyor wat yurt dışı için zaten ABD gidiyorsun.
Sıkıntı yok hocam her zaman buradayız yardımcı oluruz ama paranızı dolara çevirin eğer ABD yapmak istiyorsanız ki orada statü değişip kalanlar bile var düşünün derim 3 ay çalışıp yaz tatilinde üniversiteye gitmek daha karlı hem mesela şimdi çalışsan o sıralamayı bile yapamayacaksın belki bir de o yönden bak mental olarak kendini yıpratma daha 4 ay var hatta 4,5 çalış hocam günde 7-8 saat sayısal bile çalışsan ki ben sayısalı öneririm size sizin bileceğiniz iş çünkü yurt dışı mühendis, hemşire, aşçı daha çok almakta he eğer derseniz EA'da yapamıyorum sözelde 4,5 ayda ilk 500 yaparsınız bak açık net söylüyorum hocam günde 6-7 saat çalışsanız ilk 500'e girip sözelde gastronomi seçip öylede parayı vurabilirsiniz aşçılık iyidir ve yurt dışı konusundada iyi bir bölüm sözelde gastronomi eğer sözelde iyiyseniz bakın derim.