roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 Şu anakarta bakıyordum. Piyasadaki en ucuz AM5 anakart: Amazon.com.tr Satıcılarının sitelerine bakayım dedim, birebir aynı bakım sayfası çıktı: Online Alışveriş Yap | Aradığınız ürüne birde buradan bakın... - Şuan Bakımdayız. www.onlinealisverisyap.com Hesap Devredışı Sizce birbirleri ile iltisaklı firmalar mı yoksa aynı alışveriş scriptini kullanan farklı firmalar mı? Güvenip Amazon'dan alınır mı? Başka sitelere mi bakmalıyım?
Şu anakarta bakıyordum. Piyasadaki en ucuz AM5 anakart: Amazon.com.tr Satıcılarının sitelerine bakayım dedim, birebir aynı bakım sayfası çıktı: Online Alışveriş Yap | Aradığınız ürüne birde buradan bakın... - Şuan Bakımdayız. www.onlinealisverisyap.com Hesap Devredışı Sizce birbirleri ile iltisaklı firmalar mı yoksa aynı alışveriş scriptini kullanan farklı firmalar mı? Güvenip Amazon'dan alınır mı? Başka sitelere mi bakmalıyım?
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2022 #2 Amazon üzmez hocam.