Hemen dolan AKK sorunu

NoMercy!

Hectopat
Daha fazla  
Superonline kullanıcısıyım. 16 MBPS hızında yalın internet kullanıyorum. 75 GB AKK kotam var. Bugün 15'i ama bana 159 GB kullandığımı söyleyen bir mesaj geldi. Aradım sorgulattım bi sonuca varamadım evde 5 kişi bağlıyız fakat onlarda Youtube, İnstagram falan fistan doldurur mu cidden o kadar ?
Modem arayüzüme geçmeyi nasıl öğreneceğim birde ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doldurur, 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 adresinden modem arayüzüne ulaşabilirsiniz. Herhangi bir şeyden dolayı bu iki adrese giremiyorsanız, komut istemini açıp ipconfig komutunu yazın. Ekrana uzun veya kısa liste gibi sonuç geldikten sonra, donanımızın başlığı altında bulunan Default Gateway isimli yazının yan tarafında ulaşabileceğiniz adresi görebilirsiniz.

Doldurur, 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 adresinden modem arayüzüne ulaşabilirsiniz. Herhangi bir şeyden dolayı bu iki adrese giremiyorsanız, komut istemini açıp ipconfig komutunu yazın. Ekrana uzun veya kısa liste gibi sonuç geldikten sonra, donanımızın başlığı altında bulunan Default Gateway isimli yazının yan tarafında ulaşabileceğiniz adresi görebilirsiniz.
Teşekkürler.

Windows 10'un ağdaki bilgisayarladan güncellemeyi indirme özelliğini kapat.Aynı ağdaki w10 pclerden en güncel olanından güncellemeyi indiriyor ve kuruyor. Bu da kotayı pert ediyor.Sebep bu olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı