Hemoloya Games sunucusundan atıldım ama suçlu ben miyim?

Teknik124

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu gün uzun süredir birlikte çalıştığım @147472 'in ekibinden (Hemoloya Games) çok saçma bir şekilde atıldım. Bu ekibin içerisinde chikara adı altında küçük bir çeviri topluluğu da yer almaktaydı. Burada @efedesu @Alpha Centauri ve bazı Technopat hesabı bulunmayan kişiler ile çevirnemlik yaptım. Ayrıca ekipte diğer kişiler ile de arkadaş oldum.

Şimdi hikayemiz bu gün öğlen saatlerinde başlıyor. Ekipten Furkan ve ben yaptığımız işten sıkılıp oyalanmak istedik. Bunun sonucunda aramızda anlaşıp bu videodaki konuşmayı kendi aramızda yapmaya karar verdik. Fakat bu fikiri biraz ileri sürüp diğer kişilerle yeni bir Discord grubu açarak sanki kavga ediyormuşuz gibi göstermeye karar verdik. Ve... İşler düşündüğümüz gibi gitmedi. İkimiz de gruptan atıldık. Konuşmaya çalıştığımızda aldığımız cevap "ben kimsenin annesine laf söyletmem" oldu. Ardından Furkan konuşmayı denedi ve olayı birden fazla kez açıkladı. Aramızda planlanmış bir şeydi. Ekran görüntülerini de atarak bunun sadece bir şaka olduğunu ne kadar anlatmaya çalışsak da bizi inatla dinlemedi. Bunun sonucunda Furkan ile @147472 tartıştılar ve sonucunda kendisi de atıldı.

Ayhan ile birçok defa konuşmayı denedik. En son arkadaşlıktan çıkardı ve forumdan banladı. Konular sırasıyla bu (benim atılma sebebim) ve bu (Furkan'ın atılma sebebi). Bakmak istersiniz diye koydum.

Bu konuda sizce kim haklı? Furkan ile ben hala arkadaşız ve kendisi hala beni destekliyor. Ayrıca @147472 bu konuda kendisi ile iletişime geçme çabalarımızı reddediyor. Bu konuda söyleyecek bir şeyin varsa lütfen buraya yaz. Hayır ekibe artık geri dönmek istemiyoruz sadece hakkımızı arıyoruz.
Ayrıca şunu not etmekte fayda var sunucuda küfür etmek tamamen serbest. Bunu birçok kez kendisi dile getirdi. Kurallara aykırı bir şey yapmıyoruz.

Sebebi yok arkadaşım, keyfime göre yaptım(!) Espride olsa anneye küfür edemezsin, başlarım öyle espriye.
Espri değil planlanmış bir durum. İki taraf da bunu önceden biliyordu. Bu kadar rahatsız oluyorsan neden uyarmadın. Sana biden çok sefer planlı olduğunu söyledik.

Ayrıca şunu not etmekte fayda var sunucuda küfür etmek tamamen serbest, o kadarda değil. "Anneye babaya küfür etme hakkın var mı?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…