Hemşirelik okunur mu?

burak035

Centipat
Daha fazla  
Hemşirelik okuyup yurt dışına çıkmak istiyorum. Yakın çevrede yapan var benim de hoşuma giden bir meslek. Ancak:

1- Yurt içi imkanları biliyoruz ama yurt dişi imkanları hakkında pek bir bilgim yok. Bildiğim en çok Almanya alıyor ama o da Almanca bilme koşulu kosuyor zaten İngilizce öğreneceğim Almanca beni zorlar diye düşünüyorum.

2- Diyelim 200k'dan yazdım beni bu süreçte neler bekliyor? Zaten neredeyse birçok ülke İngilizce bilme koşulunu koşuyor. Diyelim ki ögrendim ondan sonra ne olacak?

3- En son olarak bana bu konularda bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Vallahi hocam amacın yurt dışına çıkıp hasta bakmaksa fena bunalırsın. Ben de senin gibi düşünüyordum çevremde bu işe girişmiş arkadaşlardan çok olumsuz yorumlar aldım. 150 kilo hastalar denk gelebiliyor.

ama zaten olay refah bi ülkede rahat yaşamak değil mibiraz sıkarsın dişini

Hemşirelik okuyacaksan burada kal. Kurumda tanıdığın varsa yatarak maaşını alırsın. Ama tanıdığın yoksa en berbat yerlere verirler burnundan gelir.

Tabii ki gideceksen Avrupa'ya git. Başka yere gideceksen burada kalman daha iyi. Şu an dönerle beraber 60-70k arası alıyor bir hemşire. Hatta seneye 150k civarı promosyon verilecek.
daha okumay başlamadım bile benimki uzun dönemli yol haritası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…