Hendest HUZEN-01 Suya Dayanıklı Kablosuz Bluetooth Kulaklık Kullanıcı Yorumu

Hendest henüz pazara yeni girmiş sayılan yerli bir marka bu yüzden birçok insan gibi benim de ister istemez ön yargılarım vardı ayrıca kimse en ufak şekilde incelememiş ben de görüşlerimi belirtmek istedim. Öncesinde 100 TL'ye başka bir kulaklık almıştım hiç beğenmeyip iade etmiştim sadece 1 kere takıp.
Uzun zaman araştırdıktan sonra bu markayı almaya karar verdim evet riskliydi sonuçta kulaklığı denemeden alıyorsunuz...

Ürün güzelce paketlenmişti açtım ve küçücük kulaklık için çok büyük bir güzel kutusu vardı ve ağır bir kutuydu, yine aynı şekilde kulaklığın da kendine has bir ağırlığı vardı ve nedense hoşuma gitmişti.
Kulaklık yanında 3 çift kulak yastığı ve 3 çift uç ayrıca USB şarj aleti de verilmişti.

Çok uzatmadan ses kalitesine geçmek istiyorum. Bassları, tizleri ve genel ses kalitesi gerçekten o fiyata bir kablosuz kulaklık için çok çok iyi geldi bana, mikrofonunun da pürüzsüz şekilde ses iletmesi de cabası. Ayrıca pil süresi için en fazla 90 dk şarj edip 7 saatten fazla kullandığını söyleyenler var tabi ben henüz onu denemedim ama eğer çelişirse buraya yazarım.
Özetle tamamen F/P ürünü ve genel puanım 8.5/10 tek sorunum uzun ömürlü olup olmayacağı bunu da deneyip zamanla göreceğiz.
Hendest Huzen-01

Merhaba kulaklığı halen kullanıyormusunuz? Bir kaç sorum olacaktı
Kulak içi kulaklık kullanmayı seven birisi değilim pek kulakta duruşu nasıl düşme filan oluyor mu?
Ses kalitesinde kullanımda sorun yaşadınız mı?
Pil süresi nasıldır ? şimdiye kadar kullandığınız kadarıyla pil seviyesi 7 satten fazla yazmışsınız halen aynı oranda devam ediyor mu

Merhaba kulaklığı halen kullanıyormusunuz? Bir kaç sorum olacaktı
Kulak içi kulaklık kullanmayı seven birisi değilim pek kulakta duruşu nasıl düşme filan oluyor mu?
Ses kalitesinde kullanımda sorun yaşadınız mı?
Pil süresi nasıldır ? şimdiye kadar kullandığınız kadarıyla pil seviyesi 7 satten fazla yazmışsınız halen aynı oranda devam ediyor mu

Dostum kulaklık yastıkları sayesinde kulağı acıtmadan kulağa sıkıştırıyor kulaklık ucunu ve bu yastıklar 3 çift halinde geliyor kulağınızın büyüklüğüne göre seçebilirsin. Aynı şekilde kulaklık uçları da 3 çift halinde geliyor. Pil seviyesi hala gerçekten iyi en en kötü 6 saat aralıksız dinletir. Ayrıca telefon görüşmesi için de mikrofonu çok kaliteli kimse anlamıyor kulaklıkla konuştuğunu.

Hocam merhaba. Öncelikle güzel bir inceleme olmuş, eline sağlık. Ben de Huzen-1 model kulaklığı araştırırken yazını fark ettim. Yaklaşık 3 aylık bir kullanımın olmuş. Bu süre zarfında batarya performansında gözle görülür bir değişiklik oldu mu ? Bunun la birlikte genel olarak ses kalitesi hakkında yorumlar güzel fakat telefon ile görüşmelerde sorun gözlemledin mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı