Henry Cavill bilgisayar topluyor

Adamın tipini kıskanıyordum zaten. Topladığı bilgisayarınıda kıskandım.
Biz sistem toplama videosu çekip atsak asosyal yıkığa bak der kızlar. Bilgisayar toplayıp akşama kadar oyun oynar kesin diye.
Dostum yanlış anlama kesinlikle ama yakışıklı veya ünlü insanlar ne yaparlarsa yapsın hep havalı bulunur, en basitinden sigara içmek, La Calin sahnesi mesela düşünsene çirkin birisinin sigarayı attığını.

Çöp gözüyle mi baktım ben? 240 Hz daha iyi olabilirdi imajı vermek istedim. Adamın bütçe sıkıntısı yok, bir nebze daha iyi olurdu. Onun dışında iyi sistem.

CS:GO oynayacak olsa bile 170 Hz monitör ile yine çok rahat oynayabilir. E-sporcu değil bir şey değil, 75 Hz bile yeter normal bir CS:GO oyuncusu için.

240 Hz ile profesyonel oynamasa bile gerek göz sağlığı gerek oyunlarda farkını biraz daha hisseder. Sadece olabilirdi dedim. İlla olmalı demedim kendinize gelin. Üstelik 75 Hz normal bir CS:GO oyuncusu için yeter demişsin. Bu lafın bile gülmek için yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstelik 75 Hz normal bir CS: GO oyuncusu için yeter demişsin. Bu lafın bile gülmek için yeterli.
75 Hz niye normal bir CS: GO oyuncusuna yetmesin? Uzatıyorsun, uzattıkça saçmalamaya devam ediyorsun. Sanki herkes CS: GO'yu profesyonel e-sporcu olarak evinde 240 Hz monitör ile oynuyor.

75 HZ niye normal bir CS:GO oyuncusuna yetmesin? Uzatıyorsun, uzattıkça saçmalamaya devam ediyorsun. Sanki herkes CS:GO'yu profesyonel e-sporcu olarak evinde 240 Hz monitör ile oynuyor.

Yazdıklarından bir şey bilmediğin veya CS:GO oynamadığın o kadar belli ki ya da Silver 1 falansın. Arkadaş belirli bir ranktan sonra o 75 Hz sana yetmeyecektir FPS oyununda. Burda anlamadığın nokta adamın belirli bir bütçesi yok yani sınırsız, parası varken 240 Hz alabilirdi ama tabii ki kendi seçimi. Ben sadece daha rahat olurdu dedim göz açısından. Bu arada 75 Hz CS:GO'ya yeter demessin ya.

84 Hz'de CS:GO oynuyorum. Allah'a şükür ne gözüme bir şey oldu ne de adam vurma sıkıntısı çektim. Bence biraz boş yapıyorsunuz.

Henry Cavill'i Global falan mı sanıyorsun sen? Adam e-spor oyuncusu değil, filmlerde dizilerde oynayan oyuncu. Belki karıştırmışındır diye söylüyorum. Bu adamın görebileceği en yüksek rank keleş en fazla güzide. Adam ara sıra eğlencesine girip çıkacak belki o da olmayacak. Burada savunmam ara sıra eğlencesine giren bir insan için 75 Hz monitörün çok fazlaca yeterli olacağı idi. Ama sen gidip herkese profesyonel oyuncu niyeti ile bakarsan, 75 Hz'de oynayan Silver 1 algısı yaratırsan kusura bakma da sana sadece gülerim. Son kez söylüyorum, 240 Hz Eğer PROFESYONEL OYUNCU isen, gereklidir. Ama henry cavill gibi *EĞLENCESİNE OYNAYAN* birisi isen 75 Hz bile yeterlidir.

Hocam tartışmaya değmez ya, adam 75 Hz'de oynanınca kör olunacağını falan sanıyor. Herkese profesyonel oyuncu gözüyle bakmaya devam etsin.

Ağır sövmeyi hak ediyorsunuz. Forum uğruna susuyorum. Güzel akıllı arkadaşım benim, keleş üstü ranklarda 75 Hz sana yetmeyecektir. Ben illa 240 Hz alınacak diye şart koşmadım. Daha iyi olabilirdi dedim. 144 Hz'de yeterli CS için. Sadece ölüm maçı atıp çıkacaksan git oyna 75 Hz ile eyvallah ama rekabetçi kasacağım diyorsan 75 Hz altı yetmeyecektir ki adamın para derdi yok. Bir miktar daha yükseğini alıp birazcık daha göz zevki olabilirdi dedim bu kadar. Asıl boş yapanın kimler olduğu belli de uzatmayacağım. Üslubumu bozmayın şimdi.

Bir profesyonelin 240 Hz'e ihtiyaç duyacağı konusunda aynı fikirdeyiz. Halen neyin tartışmasını devam ettiriyorsun? Üslubunu bozsan ne olur? Oyunda ilerlemek isteyen, gelişmek, iyi noktalara gelmek isteyen zaten 240 Hz'e ihtiyaç duyacak ama eğlencesine girip oynayan insana 75 HZ bile (Bak, bile diyorum çünkü adam zaten 170 HZ almış, o her türlü yeterli olacak ama eğlencesine oynayan bir adama 75 HZ bile yeterli olacak iken nasıl olur da 170 HZ bol bol yetmesin diyorum, o yüzden 75 HZ bile yeterlidir diyorum. Umarım anlarsın, lütfen anla yoksa sert konuşacağım.) Yeter diyorum dediklerime geliyorsun ancak gene de farklı şeyler söylemişim gibi aynı şeyleri anlatmaya ve benim de sen anlamadığından dolayı tekrar tekrar anlatmama vesile oluyorsun.

Okuduğunuzu anlama konusunda gelişmeniz gerekiyor.

Sen 84 Hz'in de oyna CS'ni. Adam vururken rahatsızlık çekmiyorum diyor bide. Demek istediğimi anlamadınız anlamak istemiyorsunuz. Daha fazla yazmayacağım 84 Hz'in de iyi oynamalar sana.

Ben 50 fps + 60 hz monitörde çok daha iyi oynuyordum valla (supreme'di o zamanlar rankım). Olayın gözle mözle bi alakası yok pek bana sorarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…