Hep sonradan gelir aklım başıma

Hocam senin imzanda yazım yanlışı var, düzeltirsen hoş olur.

Çok sevdiğim bir çalışmayı hatırlattı bana,
Onu da buraya bırakmadan yapamayacam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi çok iyi bir adamdır. Ha birde şöyle bir videosu mu ne vardı. ALLAH ALLAH nasıl olur bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam senin imzanda yazım yanlışı var, düzeltirsen hoş olur.

Çok sevdiğim bir çalışmayı hatırlattı bana,
Onu da buraya bırakmadan yapamayacam.

Alevi fikrali olan temasi daha hos...

Alevi fikrali olan temasi daha hos...

[emoji16][emoji16][emoji16] Çok güldüm ya. Bunu izlememiştim teşekkürler.

Son düzenleme:
Hep sonradan yani...

RX 580 2500 TL alıp 7 ay sonra 1000 TL olduğunu gören ben temsili. :D her konuda RX 580 dalga geçip eğlenilecek kart. :D

Bekle bekle nereye kadar? Eylül sonu umarım Vega gelmiş olur veya GTX1080TI fiyatları normale dönmüş olur. [emoji16]
Yeni ekran kartı, madenci stoğu, dolar az da olsa düşmesi bunlar olması için en az demiyorum bir süre beklemek gerekiyor yani sistem toplamak için gelecek sene falan herhalde. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı