C caresizlik Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 210 11 Ocak 2025 #1 Babamda hepatit b var öğrendiğimiz sıralar 1 yılda birkaç doz aşı olmuştuk sanırım ama üstünden 6 yıl geçti ve belirli bir süre sonra tekrar olunmalı diye hatırlıyordum bu süre nedir?
Babamda hepatit b var öğrendiğimiz sıralar 1 yılda birkaç doz aşı olmuştuk sanırım ama üstünden 6 yıl geçti ve belirli bir süre sonra tekrar olunmalı diye hatırlıyordum bu süre nedir?
N Nou Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 Normalde sadece bir defa olunur. Antikor seviyesi düşerse tekrar olunabilir test yaptırmak gerekir.
C caresizlik Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 210 11 Ocak 2025 #3 Nou dedi: Normalde sadece bir defa olunur. Antikor seviyesi düşerse tekrar olunabilir test yaptırmak gerekir. Genişletmek için tıkla... aile icinde oldugu icin risk grubunda oluyoruz ilk yaptirdigimizda 5 yil sonra gelin tarzi bir sey dediklerini hatirliyorum sanki
Nou dedi: Normalde sadece bir defa olunur. Antikor seviyesi düşerse tekrar olunabilir test yaptırmak gerekir. Genişletmek için tıkla... aile icinde oldugu icin risk grubunda oluyoruz ilk yaptirdigimizda 5 yil sonra gelin tarzi bir sey dediklerini hatirliyorum sanki