For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 1 Temmuz 2021 #991 Thomas Musk dedi: Telefonundan gir dersine. Genişletmek için tıkla... Ya telefonda kamera falan açtırıyo Hoca olmaz. Sansür falanda koyamıyom yok PC'den gircem.
Thomas Musk dedi: Telefonundan gir dersine. Genişletmek için tıkla... Ya telefonda kamera falan açtırıyo Hoca olmaz. Sansür falanda koyamıyom yok PC'den gircem.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #992 For East Troop dedi: Ya telefonda kamera falan açtırıyo Hoca olmaz. Sansür falanda koyamıyom yok PC'den gircem. Genişletmek için tıkla... İyi al PC'yi, yanında oturucağım beraber ders dinleyeceğiz.
For East Troop dedi: Ya telefonda kamera falan açtırıyo Hoca olmaz. Sansür falanda koyamıyom yok PC'den gircem. Genişletmek için tıkla... İyi al PC'yi, yanında oturucağım beraber ders dinleyeceğiz.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 1 Temmuz 2021 #993 Thomas Musk dedi: İyi al PC'yi, yanında oturucağım beraber ders dinleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Ya sen niye karışıyon dersime?
Thomas Musk dedi: İyi al PC'yi, yanında oturucağım beraber ders dinleyeceğiz. Genişletmek için tıkla... Ya sen niye karışıyon dersime?
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 1 Temmuz 2021 #994 Beyler biri kahvaltı hazırlasın yiyelim. Açlıktan ölücez.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #995 For East Troop dedi: Ya sen niye karışıyon dersime? Genişletmek için tıkla... Belki oyun oynayacan? Hatta bende birşeyler öğrenirim.
For East Troop dedi: Ya sen niye karışıyon dersime? Genişletmek için tıkla... Belki oyun oynayacan? Hatta bende birşeyler öğrenirim.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 1 Temmuz 2021 #996 Lethium6161 dedi: Beyler biri kahvaltı hazırlasın yiyelim. Açlıktan ölücez. Genişletmek için tıkla... Ben derse giricem başkası hazırlasın. Thomas Musk dedi: Belki oyun oynayacan? Hatta bende birşeyler öğrenirim. Genişletmek için tıkla... Hoca kamera açtırıyo ya, nasıl oynayım? Yanımda hıyar gibi çıkmak istiyosan gel.
Lethium6161 dedi: Beyler biri kahvaltı hazırlasın yiyelim. Açlıktan ölücez. Genişletmek için tıkla... Ben derse giricem başkası hazırlasın. Thomas Musk dedi: Belki oyun oynayacan? Hatta bende birşeyler öğrenirim. Genişletmek için tıkla... Hoca kamera açtırıyo ya, nasıl oynayım? Yanımda hıyar gibi çıkmak istiyosan gel.
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 1 Temmuz 2021 #997 For East Troop dedi: Ben derse giricem başkası hazırlasın. Genişletmek için tıkla... Neyse ben gidiyim yumurta kırayım. Size kırmamı ister misiniz?
For East Troop dedi: Ben derse giricem başkası hazırlasın. Genişletmek için tıkla... Neyse ben gidiyim yumurta kırayım. Size kırmamı ister misiniz?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #998 For East Troop dedi: Hoca kamera açtırıyo ya, nasıl oynayım? Yanımda hıyar gibi çıkmak istiyosan gel. Genişletmek için tıkla... Yok biraz uzakta oturucam, oradan gözetliyeceğim seni. Lethium6161 dedi: Neyse ben gidiyim yumurta kırayım. Size kırmamı ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Mükemmel olur.
For East Troop dedi: Hoca kamera açtırıyo ya, nasıl oynayım? Yanımda hıyar gibi çıkmak istiyosan gel. Genişletmek için tıkla... Yok biraz uzakta oturucam, oradan gözetliyeceğim seni. Lethium6161 dedi: Neyse ben gidiyim yumurta kırayım. Size kırmamı ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Mükemmel olur.
Lethium6161 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 520 Çözümler 4 1 Temmuz 2021 #999 Thomas Musk dedi: Yok biraz uzakta oturucam, oradan gözetliyeceğim seni. Mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Tamam 5dk'ya hazır.
Thomas Musk dedi: Yok biraz uzakta oturucam, oradan gözetliyeceğim seni. Mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Tamam 5dk'ya hazır.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.292 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 1 Temmuz 2021 #1.000 Lethium6161 dedi: Neyse ben gidiyim yumurta kırayım. Size kırmamı ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben yumurta sevmem, sucuk var mı evde? Thomas Musk dedi: Yok biraz uzakta oturucam, oradan gözetliyeceğim seni. Genişletmek için tıkla... Off, neyi izleyecen ya?
Lethium6161 dedi: Neyse ben gidiyim yumurta kırayım. Size kırmamı ister misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben yumurta sevmem, sucuk var mı evde? Thomas Musk dedi: Yok biraz uzakta oturucam, oradan gözetliyeceğim seni. Genişletmek için tıkla... Off, neyi izleyecen ya?