Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Haziran 2021 #361 Uçan adanalı dedi: Evet mükemmel oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın o çorapla 1 ay giyip değiştitrmedin mi? Bir koku salıyor var ya kafa yapar, kafa. Aklın hayalin durur bana bir şeyler oluyor etrafı yeşil görmeye falan başladım neresi burası?
Uçan adanalı dedi: Evet mükemmel oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın o çorapla 1 ay giyip değiştitrmedin mi? Bir koku salıyor var ya kafa yapar, kafa. Aklın hayalin durur bana bir şeyler oluyor etrafı yeşil görmeye falan başladım neresi burası?
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #362 Kim ban yedirdi CS hesabıma? Kim hile açtı LAN!
Uçan adanalı Femtopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #363 noXtenn dedi: Kim ban yedirdi CS hesabıma? Kim hile açtı LAN! Genişletmek için tıkla... Valla ben açmadım.
noXtenn dedi: Kim ban yedirdi CS hesabıma? Kim hile açtı LAN! Genişletmek için tıkla... Valla ben açmadım.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Haziran 2021 #364 noXtenn dedi: Kim ban yedirdi CS hesabıma? Kim hile açtı LAN! Genişletmek için tıkla... Kardeş demiyoz mu kapıları kitleyin diye. Giriyorlar oturuyorlar misafir çocuğu gibi bilgisayarlara. Güvenmediğiniz adama şifrenizi söylemeyin.
noXtenn dedi: Kim ban yedirdi CS hesabıma? Kim hile açtı LAN! Genişletmek için tıkla... Kardeş demiyoz mu kapıları kitleyin diye. Giriyorlar oturuyorlar misafir çocuğu gibi bilgisayarlara. Güvenmediğiniz adama şifrenizi söylemeyin.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #365 Hangi şeref yoksunu donuma bal döktü? @Yeyil yoksa sen mi yaptın?
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #366 Kanka salda bilgisayarı ben oynayayım be.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #367 Arkadaşlar bakın internete fazla yükleniyorsunuz, ders yapıyoruz ders ders.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Haziran 2021 #368 ThePentium dedi: Arkadaşlar bakın internete fazla yükleniyorsunuz, ders yapıyoruz ders ders. Genişletmek için tıkla... AMD işlemci aldım, ertesi akşam ne hikmetse yok olmuş. Sen mi aldın yoksa?
ThePentium dedi: Arkadaşlar bakın internete fazla yükleniyorsunuz, ders yapıyoruz ders ders. Genişletmek için tıkla... AMD işlemci aldım, ertesi akşam ne hikmetse yok olmuş. Sen mi aldın yoksa?
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #369 Ciri Riannon dedi: AMD işlemci aldım, ertesi akşam ne hikmetse yok olmuş. Sen mi aldın yoksa? Genişletmek için tıkla... Benim ki laptop nasıl takayım. @Uçan adanalı takmıştı galiba.
Ciri Riannon dedi: AMD işlemci aldım, ertesi akşam ne hikmetse yok olmuş. Sen mi aldın yoksa? Genişletmek için tıkla... Benim ki laptop nasıl takayım. @Uçan adanalı takmıştı galiba.
noXtenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #370 Ciri Riannon dedi: AMD işlemci aldım, ertesi akşam ne hikmetse yok olmuş. Sen mi aldın yoksa? Genişletmek için tıkla... Sen biraz şüpheli geldin gözüme, gel bakalım bir demoyu izleyelim.
Ciri Riannon dedi: AMD işlemci aldım, ertesi akşam ne hikmetse yok olmuş. Sen mi aldın yoksa? Genişletmek için tıkla... Sen biraz şüpheli geldin gözüme, gel bakalım bir demoyu izleyelim.