Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Haziran 2021 #651 ThePentium dedi: Sevgili insanlar Kaspersky'i çağırın yoksa öleceğim. Genişletmek için tıkla... Ölmeyeceksin Pentium, sadece biraz dinlen ve şu enerji serumunu iç sana iyi gelecek.
ThePentium dedi: Sevgili insanlar Kaspersky'i çağırın yoksa öleceğim. Genişletmek için tıkla... Ölmeyeceksin Pentium, sadece biraz dinlen ve şu enerji serumunu iç sana iyi gelecek.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #652 Yavuz_sama dedi: Benim paralarım gitmiş. Sizinki yerinde mi? Genişletmek için tıkla... Kirayı ödemezsen böyle olur.
Yavuz_sama dedi: Benim paralarım gitmiş. Sizinki yerinde mi? Genişletmek için tıkla... Kirayı ödemezsen böyle olur.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 30 Haziran 2021 #653 ThePentium dedi: C-çabuk Kaspersky'yi çağırın. Mining virüsü geldi emiyor beni. Genişletmek için tıkla... Kaspersky bedava kira süresi bittiği için gitti.
ThePentium dedi: C-çabuk Kaspersky'yi çağırın. Mining virüsü geldi emiyor beni. Genişletmek için tıkla... Kaspersky bedava kira süresi bittiği için gitti.
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 30 Haziran 2021 #654 ThePentium dedi: Kirayı ödemezsen böyle olur. Genişletmek için tıkla... Herkeze zaten 1 lira düşüyor.
ThePentium dedi: Kirayı ödemezsen böyle olur. Genişletmek için tıkla... Herkeze zaten 1 lira düşüyor.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #655 Ciri Riannon dedi: Ölmeyeceksin Pentium, sadece biraz dinlen ve şu enerji serumunu iç sana iyi gelecek. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'nin işi mi çıkmış? O zaman Mlawarebtyles gelsin.
Ciri Riannon dedi: Ölmeyeceksin Pentium, sadece biraz dinlen ve şu enerji serumunu iç sana iyi gelecek. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'nin işi mi çıkmış? O zaman Mlawarebtyles gelsin.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Haziran 2021 #656 Sumenus buralarda değil sanırım. Bana depodan küçük vidalardan bir adet getirebilecek var mı işlemciyi kafasına sabitleyemiyorum da.
Sumenus buralarda değil sanırım. Bana depodan küçük vidalardan bir adet getirebilecek var mı işlemciyi kafasına sabitleyemiyorum da.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 30 Haziran 2021 #657 Ciri Riannon dedi: Hey @Sumenus bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet? Ciri Riannon dedi: Sumenus buralarda değil sanırım. Bana depodan küçük vidalardan bir adet getirebilecek var mı işlemciyi kafasına sabitleyemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Ah ben ölmedim getirdim.
Ciri Riannon dedi: Hey @Sumenus bir bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet? Ciri Riannon dedi: Sumenus buralarda değil sanırım. Bana depodan küçük vidalardan bir adet getirebilecek var mı işlemciyi kafasına sabitleyemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Ah ben ölmedim getirdim.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #658 ThePentium dedi: Sevgili insanlar Kaspersky'i çağırın yoksa öleceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky gelesiye size kalp masajı yapayim.
ThePentium dedi: Sevgili insanlar Kaspersky'i çağırın yoksa öleceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky gelesiye size kalp masajı yapayim.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2021 #659 Ciri Riannon dedi: Sumenus buralarda değil sanırım. Bana depodan küçük vidalardan bir adet getirebilecek var mı işlemciyi kafasına sabitleyemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Notfreq sonunda baş başa kaldık. Çabuk ver o Celeron'u!
Ciri Riannon dedi: Sumenus buralarda değil sanırım. Bana depodan küçük vidalardan bir adet getirebilecek var mı işlemciyi kafasına sabitleyemiyorum da. Genişletmek için tıkla... Notfreq sonunda baş başa kaldık. Çabuk ver o Celeron'u!
GokhanAlb Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #660 Git ekmek al.