Hepimiz aynı kamptaymışız gibi yazınız

Aman dikkat, ateşi ufak atta yemekten sonra akşam sohbet de ederiz anlatacak hikayesi olan vardır

@Ayva'nin var, bir keresinde yemek yerken arkadan bunun tikini bi' elledim roket gibi fırladı detaylı anlatır şimdi.
@Sir Benjamin Ben, çadır işini halletim bu arada çadır 3 kişilik ama gelecekseniz 2 kişi geniş geniş kullanırız bir kişi sıkışsın diğerleriyle

@Ayva'yi dışarıda bırakmaya gönlüm el vermez, onu alalım işimize yarar anten lazım bize

Ya şu sucukları çiğ çiğ gömmeyin be kardeşim. Biz de açız atın şunu ateşe de yemek yiyelim beraber be, aç gözlülüğün lüzumu yok! Sahi bu arada, içecekler nerede ya?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şu sucukları çiğ çiğ gömmeyin be kardeşim. Biz de açız atın şunu ateşe de yemek yiyelim beraber be, aç gözlülüğün lüzumu yok! Sahi bu arada, içecekler nerede ya?

Bende bende, kumun altına sokmuştum soğuk kalsın diye; durun çıkarayım.

@Ayva'nin var, bir keresinde yemek yerken arkadan bunun tikini bi' elledim roket gibi fırladı detaylı anlatır şimdi.

@Ayva'yi dışarıda bırakmaya gönlüm el vermez, onu alalım işimize yarar anten lazım bize
Tamamdır o da gelsin, bi internet kablosu çektik mi çadıra herkesin ayrı odası olur çok rahat kullanırız

Etlerin bazıları pişmiş bu arada, var mı tatmak isteyen tuzladım sıcacık yeni çıktı ateşten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…