glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 6 Kasım 2022 #661 T_u_x dedi: Hocam onu ayı aldı ya. Çok rahat olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben ayı mıyım?
T_u_x dedi: Hocam onu ayı aldı ya. Çok rahat olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Ben ayı mıyım?
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 6 Kasım 2022 #662 glikojen dedi: Ben ayı mıyım? Genişletmek için tıkla... A hocam o siz miydiniz kusura bakmayın. Malum traş bıçağı almayı unuttuğumuz için hepimizin ayıya benziyoruz.
glikojen dedi: Ben ayı mıyım? Genişletmek için tıkla... A hocam o siz miydiniz kusura bakmayın. Malum traş bıçağı almayı unuttuğumuz için hepimizin ayıya benziyoruz.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 6 Kasım 2022 #663 Neyse bu kadar kampçılık oyunu yeter çocuklar, hadi evlerimize! (Konu kilitlenebilir) (!)
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 6 Kasım 2022 #664 CHRİS W4LKER dedi: Neyse bu kadar kampçılık oyunu yeter çocuklar, hadi evlerimize! (Konu kilitlenebilir) (!) Genişletmek için tıkla... Yok gitmicem.
CHRİS W4LKER dedi: Neyse bu kadar kampçılık oyunu yeter çocuklar, hadi evlerimize! (Konu kilitlenebilir) (!) Genişletmek için tıkla... Yok gitmicem.
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 6 Kasım 2022 #665 Kim osurdu lan.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 6 Kasım 2022 #666 glikojen dedi: Yok gitmicem. Genişletmek için tıkla... Evladım ezan okunuyor hadi eve gel artııık! Bak baban kızıyor gelmezsen seni gece kemerle şamarlayacakmış.
glikojen dedi: Yok gitmicem. Genişletmek için tıkla... Evladım ezan okunuyor hadi eve gel artııık! Bak baban kızıyor gelmezsen seni gece kemerle şamarlayacakmış.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 6 Kasım 2022 #667 Arkadan birimi dayıyo.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 6 Kasım 2022 #668 CHRİS W4LKER dedi: Evladım ezan okunuyor hadi eve gel artııık! Bak baban kızıyor gelmezsen seni gece kemerle şamarlayacakmış. Genişletmek için tıkla... Kampta nasıl duydun ezanın okunduğunu?
CHRİS W4LKER dedi: Evladım ezan okunuyor hadi eve gel artııık! Bak baban kızıyor gelmezsen seni gece kemerle şamarlayacakmış. Genişletmek için tıkla... Kampta nasıl duydun ezanın okunduğunu?
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #669 Evet beyler aramızda bi katil var bunu unutmak için bir oyun oynayalım.Herkes saklambaç oynuyormuşuz gibi gözlerini kapatıp 30'a kadar sayacak.
Evet beyler aramızda bi katil var bunu unutmak için bir oyun oynayalım.Herkes saklambaç oynuyormuşuz gibi gözlerini kapatıp 30'a kadar sayacak.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 6 Kasım 2022 #670 glikojen dedi: Kampta nasıl duydun ezanın okunduğunu? Genişletmek için tıkla... Anlamadınız mı hala ? Yani demek istiyorum biz aslında sokaktayız ve çocuk gibi kampçılık oynuyoruz. Evcilik gibi bir şey yani. Ezan okununca annemiz bizi pencereden eve çağırıyor kardesgarantisibenim dedi: Evet beyler aramızda bi katil var bunu unutmak için bir oyun oynayalım.Herkes saklambaç oynuyormuşuz gibi gözlerini kapatıp 30'a kadar sayacak. Genişletmek için tıkla... B-bu çok iyiydi
glikojen dedi: Kampta nasıl duydun ezanın okunduğunu? Genişletmek için tıkla... Anlamadınız mı hala ? Yani demek istiyorum biz aslında sokaktayız ve çocuk gibi kampçılık oynuyoruz. Evcilik gibi bir şey yani. Ezan okununca annemiz bizi pencereden eve çağırıyor kardesgarantisibenim dedi: Evet beyler aramızda bi katil var bunu unutmak için bir oyun oynayalım.Herkes saklambaç oynuyormuşuz gibi gözlerini kapatıp 30'a kadar sayacak. Genişletmek için tıkla... B-bu çok iyiydi