Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 20 Aralık 2021 #11 Lee Yubin dedi: Uçağın motorunda sorun varmış, kalkamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Halletiler onu, yukarılara ses gelmiyor sanırım 6 katlı olunca.
Lee Yubin dedi: Uçağın motorunda sorun varmış, kalkamıyoruz. Genişletmek için tıkla... Halletiler onu, yukarılara ses gelmiyor sanırım 6 katlı olunca.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 20 Aralık 2021 #12 Ciri Riannon dedi: Film izlemeye gelecek var mı her türlü öneriye açığım. Genişletmek için tıkla... Gelelim bari, bi' de hostesi yanımıza alırsak tadından yemez ha
Ciri Riannon dedi: Film izlemeye gelecek var mı her türlü öneriye açığım. Genişletmek için tıkla... Gelelim bari, bi' de hostesi yanımıza alırsak tadından yemez ha
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #13 Hocam beni en üst kata, en arka tarafa attılar ama en aşağıya inene kadar 1 saat sürüyor. Yolculuk bitince ben inene kadar uçak geri dönmez değil mi?
Hocam beni en üst kata, en arka tarafa attılar ama en aşağıya inene kadar 1 saat sürüyor. Yolculuk bitince ben inene kadar uçak geri dönmez değil mi?
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 20 Aralık 2021 #14 umutttttttt dedi: Hocam beni en üst kata, en arka tarafa attılar ama en aşağıya inene kadar 1 saat sürüyor. Yolculuk bitince ben inene kadar uçak geri dönmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok, ona göre beklerler merak etmeyin Son düzenleme: 20 Aralık 2021
umutttttttt dedi: Hocam beni en üst kata, en arka tarafa attılar ama en aşağıya inene kadar 1 saat sürüyor. Yolculuk bitince ben inene kadar uçak geri dönmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam yok, ona göre beklerler merak etmeyin
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 20 Aralık 2021 #15 Biz nereye gidiyoruz?
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 20 Aralık 2021 #16 Jasuru dedi: Biz nereye gidiyoruz? Genişletmek için tıkla... Uçuşumuz Fransa'ya, kesmezse Almanya'ya da geçeriz oradan isteyenler ile. Hâla yetmez ise İngiltereye de gideriz, gezeriz dünyayı.
Jasuru dedi: Biz nereye gidiyoruz? Genişletmek için tıkla... Uçuşumuz Fransa'ya, kesmezse Almanya'ya da geçeriz oradan isteyenler ile. Hâla yetmez ise İngiltereye de gideriz, gezeriz dünyayı.
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #17 Jasuru dedi: Biz nereye gidiyoruz? Genişletmek için tıkla... Komorlar Cumhuriyet'ine, özel olarak görevlendirildik. Onlar bizim yanımızdaymış şimdi biz onların yanına gidiyoruz ayıp olmasın.
Jasuru dedi: Biz nereye gidiyoruz? Genişletmek için tıkla... Komorlar Cumhuriyet'ine, özel olarak görevlendirildik. Onlar bizim yanımızdaymış şimdi biz onların yanına gidiyoruz ayıp olmasın.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 20 Aralık 2021 #18 umutttttttt dedi: Komorlar Cumhuriyet'ine, özel olarak görevlendirildik. Onlar bizim yanımızdaymış şimdi biz onların yanına gidiyoruz ayıp olmasın. Genişletmek için tıkla... Yanlış uçağa binmiş olmayasınız hocam? Soru sadece.
umutttttttt dedi: Komorlar Cumhuriyet'ine, özel olarak görevlendirildik. Onlar bizim yanımızdaymış şimdi biz onların yanına gidiyoruz ayıp olmasın. Genişletmek için tıkla... Yanlış uçağa binmiş olmayasınız hocam? Soru sadece.
361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 13 20 Aralık 2021 #19 Pişt! Bana bak! Şu çocuk gaz çıkardı he. "Zort" diye ses çıktı. Klimaları açar mısın?
U umutttttttt Picopat Katılım 26 Kasım 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #20 Ciri Riannon dedi: Yanlış uçağa binmiş olmayasınız hocam? Soru sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım yanlış uçağa binmişim ama olsun siz çaktırmayın yine de
Ciri Riannon dedi: Yanlış uçağa binmiş olmayasınız hocam? Soru sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım yanlış uçağa binmişim ama olsun siz çaktırmayın yine de