Rioterler ve bazı LoL oyuncuları Hepimiz Birimiz İçin modunun 18 Mart 2020 tarihinde geleceğini haber ettiler. Fakat ses seda yok, mod da gelebilmiş değil. Konu hakkında bilgisi olan kişiler biz oyuncuları aydınlatabilirse sevinirim.
Rioterler ve bazı LOL oyuncuları hepimiz birimiz için modunun 18 Mart 2020 tarihinde geleceğini haber ettiler. Fakat ses seda yok, mod da gelebilmiş değil. Konu hakkında bilgisi olan kişiler biz oyuncuları aydınlatabilirse sevinirim.
Rioterler ve bazı LoL oyuncuları Hepimiz Birimiz İçin modunun 18 Mart 2020 tarihinde geleceğini haber ettiler. Fakat ses seda yok, mod da gelebilmiş değil. Konu hakkında bilgisi olan kişiler biz oyuncuları aydınlatabilirse sevinirim.
Bende bu modu bekliyorum. RURF'da kalktı zaten. Çok korkutucu bir durum. İyi ki save aldım, 2. URF videosunu yayınlamayı düşünüyorum. Bu bir reklam değildir. İzlemek istersen;