Kadir1231 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 49 26 Mart 2020 #21 Againbirth dedi: 26'sında etkinlik başlayacak o zaman gelecekmiş. Genişletmek için tıkla... Hala yok dostum.
Againbirth dedi: 26'sında etkinlik başlayacak o zaman gelecekmiş. Genişletmek için tıkla... Hala yok dostum.
K Kyras Kilopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 647 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Mart 2020 #22 shawty dedi: Bugün güncelleme geldi fakat hala mod gelebilmiş değil. Artık try hard oynamaktan sıkıldım. Ne zaman gelecek bu mod ? Genişletmek için tıkla... Akşam gelebilir emin değilim genelde öyle oluyor.
shawty dedi: Bugün güncelleme geldi fakat hala mod gelebilmiş değil. Artık try hard oynamaktan sıkıldım. Ne zaman gelecek bu mod ? Genişletmek için tıkla... Akşam gelebilir emin değilim genelde öyle oluyor.
xianpw Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 666 26 Mart 2020 #23 bugün gece 23:00 itibarı ile gelecektir iyi oyunlar
J Jacson Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 40 28 Mart 2020 #25 Onewena dedi: Bende bekliyorum gelmesini 5 teemo yapmak için . Konuyu takipteyim. Teemo cok sinir bozan bir karakter yapmayın kata oyuncusu olarak sinirden PC'yi kırmayım. Genişletmek için tıkla...
Onewena dedi: Bende bekliyorum gelmesini 5 teemo yapmak için . Konuyu takipteyim. Teemo cok sinir bozan bir karakter yapmayın kata oyuncusu olarak sinirden PC'yi kırmayım. Genişletmek için tıkla...
Onewena Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 362 Çözümler 1 Yer İzmir/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her işi yaparım 28 Mart 2020 #26 Bende kata oyuncusuyum bu arada . Teemo yasaklıymış zaten.
J Jacson Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 40 28 Mart 2020 #27 Onewena dedi: Bende kata oyuncusuyum bu arada . Teemo yasaklıymış zaten. Genişletmek için tıkla... Olması lazımdı bu arada kac kasınız ben yeni hesap actım 12 K yaptım her gün 3 saat oynayarak 2 günde.
Onewena dedi: Bende kata oyuncusuyum bu arada . Teemo yasaklıymış zaten. Genişletmek için tıkla... Olması lazımdı bu arada kac kasınız ben yeni hesap actım 12 K yaptım her gün 3 saat oynayarak 2 günde.
Onewena Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 362 Çözümler 1 Yer İzmir/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her işi yaparım 28 Mart 2020 #28 Jacson dedi: Olması lazımdı bu arada kac kasınız ben yeni hesap actım 12 K yaptım her gün 3 saat oynayarak 2 günde. Genişletmek için tıkla... Yani ben çok uzun süredir oynamıyorum. Ana hesabımda 50K var. O süreli ban yemişti yeni hesap açmıştım. Onda da 22 küsur K var.
Jacson dedi: Olması lazımdı bu arada kac kasınız ben yeni hesap actım 12 K yaptım her gün 3 saat oynayarak 2 günde. Genişletmek için tıkla... Yani ben çok uzun süredir oynamıyorum. Ana hesabımda 50K var. O süreli ban yemişti yeni hesap açmıştım. Onda da 22 küsur K var.
J Jacson Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 40 28 Mart 2020 #29 Onewena dedi: Yani ben çok uzun süredir oynamıyorum. Ana hesabımda 50K var. O süreli ban yemişti yeni hesap açmıştım. Onda da 22 küsur K var. Genişletmek için tıkla... Tebrikler bende bir süre oynadım sonra ara verdim de simdi başladım ama unuttum.
Onewena dedi: Yani ben çok uzun süredir oynamıyorum. Ana hesabımda 50K var. O süreli ban yemişti yeni hesap açmıştım. Onda da 22 küsur K var. Genişletmek için tıkla... Tebrikler bende bir süre oynadım sonra ara verdim de simdi başladım ama unuttum.
Onewena Decapat Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 362 Çözümler 1 Yer İzmir/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her işi yaparım 28 Mart 2020 #30 Jacson dedi: Tebrikler bende 3 yıl oynadım sonra ara verdim de sişmdi başladım ama unuttum. Genişletmek için tıkla... Peki sevindim başlamana. Konuyla alakasız mesajdan ban yemek istemiyorum. İyi günler.
Jacson dedi: Tebrikler bende 3 yıl oynadım sonra ara verdim de sişmdi başladım ama unuttum. Genişletmek için tıkla... Peki sevindim başlamana. Konuyla alakasız mesajdan ban yemek istemiyorum. İyi günler.