lnote Centipat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2021 #1 Hepinize mutlu yıllar. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yeni yıl umarım hepimize sağlık, mutluluk getirir. İyi bakın kendinize
Hepinize mutlu yıllar. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yeni yıl umarım hepimize sağlık, mutluluk getirir. İyi bakın kendinize
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Aralık 2021 #2 lnote dedi: Hepinize mutlu yıllar. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yeni yıl umarım hepimize sağlık, mutluluk getirir. İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla... Her yıl aynı şey...
lnote dedi: Hepinize mutlu yıllar. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yeni yıl umarım hepimize sağlık, mutluluk getirir. İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla... Her yıl aynı şey...
JusticeCritic Decapat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 287 Çözümler 2 28 Aralık 2021 #3 Sana da mutlu yıllar değerli abim. Süleyman Çakır ile kardeş misin? Çok benziyorsunuz da.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Aralık 2021 #4 Herkese huzurlu, kavgasız, sorunsuz, ekonomik yönden sıkıntısız bi' kış dilerim arkadaşlar. Bu yıl çetin geçecek gibi duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2021
Herkese huzurlu, kavgasız, sorunsuz, ekonomik yönden sıkıntısız bi' kış dilerim arkadaşlar. Bu yıl çetin geçecek gibi duruyor.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 28 Aralık 2021 #5 Bir an yıl başı zannettim.
Rosselli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 1.797 Çözümler 5 Yer Avustralya/Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist. 28 Aralık 2021 #6 Gerçekten mutlu mu yıllar?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Aralık 2021 #7 lnote dedi: Hepinize mutlu yıllar. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yeni yıl umarım hepimize sağlık, mutluluk getirir. İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla... Tesekkurler, yeni yil bana Fizik sinavinda harap olmus bir beyin getirecek.
lnote dedi: Hepinize mutlu yıllar. Abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Yeni yıl umarım hepimize sağlık, mutluluk getirir. İyi bakın kendinize Genişletmek için tıkla... Tesekkurler, yeni yil bana Fizik sinavinda harap olmus bir beyin getirecek.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 28 Aralık 2021 #8 Bu espriyi bari burada yapmasanız? Ama artık şu şakadan nefret etmeye başladım. Her yerde bundan bahsediyorlar her yerde,komik falan değil yani hiç komik değil.
Bu espriyi bari burada yapmasanız? Ama artık şu şakadan nefret etmeye başladım. Her yerde bundan bahsediyorlar her yerde,komik falan değil yani hiç komik değil.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #9 Umarım herkes dilediği gibi bir yıl yaşar ve güzel bir şekilde yılbaşına girer, ben ne kadar kötü girsem de.
Umarım herkes dilediği gibi bir yıl yaşar ve güzel bir şekilde yılbaşına girer, ben ne kadar kötü girsem de.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 28 Aralık 2021 #10 unlokidmurat dedi: Umarım herkes dilediği gibi bir yıl yaşar ve güzel bir şekilde yılbaşına girer, ben ne kadar kötü girsem de. Genişletmek için tıkla... Ne sıkıntınız var hocam?
unlokidmurat dedi: Umarım herkes dilediği gibi bir yıl yaşar ve güzel bir şekilde yılbaşına girer, ben ne kadar kötü girsem de. Genişletmek için tıkla... Ne sıkıntınız var hocam?