Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 14 Kasım 2025 #1 Böyle bir kampanya paylaştılar 11 Kasım'da, yaklaşık 15 bin kişi katıldı, sonra bir anda paylaşımı sildiler ve dmlere de cevap vermiyorlar.
Böyle bir kampanya paylaştılar 11 Kasım'da, yaklaşık 15 bin kişi katıldı, sonra bir anda paylaşımı sildiler ve dmlere de cevap vermiyorlar.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.360 Makaleler 3 Çözümler 22 14 Kasım 2025 #2 Bende anlamadım, özelden falan kupon da göndermediler. Zaten kodu neye göre göndereceklerini de anlamamıştım.
Bende anlamadım, özelden falan kupon da göndermediler. Zaten kodu neye göre göndereceklerini de anlamamıştım.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 493 Çözümler 3 14 Kasım 2025 #3 v3rtecc dedi: Bende anlamadım, özelden falan kupon da göndermediler. Zaten kodu neye göre göndereceklerini de anlamamıştım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesaptan sipariş için yardım alabilir miyim dedim cevap verdiler. Kampanyaya katıldıgım hesapla bir şey yazınca bakmıyorlar bile
v3rtecc dedi: Bende anlamadım, özelden falan kupon da göndermediler. Zaten kodu neye göre göndereceklerini de anlamamıştım. Genişletmek için tıkla... Farklı bir hesaptan sipariş için yardım alabilir miyim dedim cevap verdiler. Kampanyaya katıldıgım hesapla bir şey yazınca bakmıyorlar bile
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.360 Makaleler 3 Çözümler 22 14 Kasım 2025 #4 Yuii dedi: Farklı bir hesaptan sipariş için yardım alabilir miyim dedim cevap verdiler. Kampanyaya katıldıgım hesapla bir şey yazınca bakmıyorlar bile Genişletmek için tıkla... Bizde bugün arkadaşla onu konuştuk, sana geldi mi diye sordu gelmedi dedim ona da kupon gelmemiş. İnstagramda yan hesap açacaktık birkaç tane ama baktık kupon hala gelmedi biraz şüphe ettik sonra da uğraşmadık hesabı açmadık.
Yuii dedi: Farklı bir hesaptan sipariş için yardım alabilir miyim dedim cevap verdiler. Kampanyaya katıldıgım hesapla bir şey yazınca bakmıyorlar bile Genişletmek için tıkla... Bizde bugün arkadaşla onu konuştuk, sana geldi mi diye sordu gelmedi dedim ona da kupon gelmemiş. İnstagramda yan hesap açacaktık birkaç tane ama baktık kupon hala gelmedi biraz şüphe ettik sonra da uğraşmadık hesabı açmadık.