Hepsiburada 3 gündür "sipariş hazırlanıyor" yazıyor

Demir7965

Centipat
Daha fazla  
Ben Hepsiburada'nın kendi satıcısı olduğu bir bilgisayarı çarşamba günü aldım dediğine göre Hepsiburada'nın kendi kargosu ile geliyor perşembe elimde olacaktı daha hala hazırlanıyor kargoya bile verilmemiş 3 gündür arıyorum talep oluşturuldu deyip sallıyorlar ürünün tedarkinde mi problem çıktı oyalıyorlar mı ürün gelir mi? Daha önce yaşayan oldu mu böyle bir şey?

Bende Hepsiburada üzerinden kulaklık sipariş etmiştim. 4 gün boyunca sürekli kontrol ettiğimde hep siparişiniz hazırlanıyor yazıyordu bende iptal ettim artık. Hepsiburada kendi satıcısı olduğu ürünlerde genel olarak yavaş galiba.

Ürün ne zaman kargoya verilecek. Orada belirtilen gün ne zaman?

Muhtemelen ellerinde olmadığı halde müşteri çekmek için var gösterip siparişe açıyorlar. Sazan.avi olarak da bizler sipariş veriyoruz ve tedariği bekliyoruz.

Benim de 4 5 gün beklediğim olmuştu.

Ürün ne zaman kargoya verilecek. Orada belirtilen gün ne zaman?

Normalde aldığım günün ertesi günü kargoda perşembe gününe elimde olacaktı.
Muhtemelen ellerinde olmadığı halde müşteri çekmek için var gösterip siparişe açıyorlar. Sazan. Avi olarak da bizler sipariş veriyoruz ve tedariği bekliyoruz.

Benim de 4 5 gün beklediğim olmuştu.

Benim de yarın 4 oluyor bir umut bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…