Hepsiburada 30bin TL ile ne alınıp satılabilir?

dihydromonoxide

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, sadece Hepsiburada üzerinde kullanma iznim olan 30bin TL kredim var. Bunu nakite çevirmek istiyorum. Nakite en kolay ve en az zararla çevirebileceğim ürün sizce nedir? Hazır indirim varken telefon ya da PC alıp sıfır olarak bir teknoloji mağzasına satmak mantıklı olur mu?

Hepsiburada üzerinden alacağın pc de inanılmaz zarar edersin. Bakiyeni insanlara satabilirsin mesela 200TL lik ürünü 150TL ye at.

Telefonda çok zarar etmezsin hatta iPhone alıp bekleyip satarsan kar bile edebilirsin TL bazında.

Telefonda çok zarar etmezsin hatta iPhone alıp bekleyip satarsan kar bile edebilirsin TL bazında.
Konuda belirtmeyi unutmuşum bu parayla telefon alınamıyor. Diğer türlü iphone mantıklı olurdu satılmazsa ben kullanırdım en kötü.

Hepsiburada üzerinden alacağın pc de inanılmaz zarar edersin. Bakiyeni insanlara satabilirsin mesela 200TL lik ürünü 150TL ye at.
%25 zarar ediyor onun yerine mesela 36bine m2 macbook air alsam 30 bin civarına satılmaz mı sizce? Ekran kartı da mantıklı olabilir belki fakat ona alıcı bulmak uzun sürebilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ekran kartı en mantıklısı gibi şu ana kadar 2 tane ekran kartı sattım ikisi de 2 hafta içinde satıldı. Macbook olabilir satışı nekadar zorlu olur bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…