Hepsiburada 740 TL MSI Armor RX 570

Arkadaşım için soruyorum, NVIDIA dengi nedir kartın? Kendisi 1050ti veya 1060 istiyordu fakat pahalı geldiği için alamıyordu.
1050ti ve 1060'ın arasında, 1050ti'dan iyi ve 1060'a yakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum o fiyatta ben de gördüm ancak kartımda para yoktu, ve ben gördükten 1 saat sonra falan indirim bitmiş. Çok kızmıştım :p
X470 Krait Gaming anakartı da 700₺ idi, ikisini beraber alabilirdim. İkisi birbirleri için yapılmış sanırım zaten. En azından siyah beyaz olmalarından öyle düşündüm.
1 hafta sonra Sapphire Pulse RX 570 8 GB'ı 990₺'ye aldım.

Dostum o fiyatta ben de gördüm ancak kartımda para yoktu, ve ben gördükten 1 saat sonra falan indirim bitmiş. Çok kızmıştım :p
X470 Krait Gaming anakartı da 700₺ idi, ikisini beraber alabilirdim. İkisi birbirleri için yapılmış sanırım zaten. En azından siyah beyaz olmalarından öyle düşündüm.
1 hafta sonra Sapphire Pulse RX 570 8 GB'ı 990₺'ye aldım.
Ben de kartta para olmadığı için havaleyle aldım ;)
Memnunum şu an bir sıkıntısı yok kartın. Sapphire olan aldığınız tek fanlı model mi acaba?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı