Semre57 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Dostlar selam Hepsiburada'dan AirPods Pro 2. nesil kulaklık alınır mı? Çakma vs gelme şansı var mı? Satıcı Hepsiburada ama tereddüt ediyorum. Daha önce hiç kullanmadığım için ayırt etmem de zor, nasıl bir yol izleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2024
Dostlar selam Hepsiburada'dan AirPods Pro 2. nesil kulaklık alınır mı? Çakma vs gelme şansı var mı? Satıcı Hepsiburada ama tereddüt ediyorum. Daha önce hiç kullanmadığım için ayırt etmem de zor, nasıl bir yol izleyebilirim?
K kaaiizzeenn Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 283 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #2 Satıcı Hepsiburada ise çakma gelmez. Tereddüt etme. Ama başka satıcılardan pek almanı önermem.
Semre57 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #3 kaaiizzeenn dedi: Satıcı Hepsiburada ise çakma gelmez. Tereddüt etme. Ama başka satıcılardan pek almanı önermem. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan satıcı Hepsiburada olacak şekilde aldım teşekkür ederim.
kaaiizzeenn dedi: Satıcı Hepsiburada ise çakma gelmez. Tereddüt etme. Ama başka satıcılardan pek almanı önermem. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'dan satıcı Hepsiburada olacak şekilde aldım teşekkür ederim.
K kaaiizzeenn Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 283 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #4 Semre57 dedi: Hepsiburada'dan satıcı Hepsiburada olacak şekilde aldım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun güle güle kullan.
Semre57 dedi: Hepsiburada'dan satıcı Hepsiburada olacak şekilde aldım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun güle güle kullan.