B BuzluAtesTurkiye Femtopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Hepsiburada DenizBank alışveriş kredisi yaş sınırı var mı?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.076 Makaleler 25 Çözümler 623 Yer Fransa 18 Aralık 2020 #2 Her kredide olduğu gibi burada da en azından 18 yaşında olmalısınız ve kredi notunuz kredi çekmek için uygun olmalı.
Her kredide olduğu gibi burada da en azından 18 yaşında olmalısınız ve kredi notunuz kredi çekmek için uygun olmalı.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.940 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Yaşın tutsa dahi düzgün bir gelirin yoksa vermezler.
Kaan Suna Hectopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 196 18 Aralık 2020 #4 Hüseyin42 dedi: Yaşın tutsa dahi düzgün bir gelirin yoksa vermezler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Bir ara iş bankasından kredi istemiştim. "Biz öğrenciye kredi vermiyoruz" deyip yüzüme kapatmışlardı.
Hüseyin42 dedi: Yaşın tutsa dahi düzgün bir gelirin yoksa vermezler. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam. Bir ara iş bankasından kredi istemiştim. "Biz öğrenciye kredi vermiyoruz" deyip yüzüme kapatmışlardı.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.940 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #5 Kaan Suna dedi: Haklısınız hocam. Bir ara iş bankasından kredi istemiştim. "Biz öğrenciye kredi vermiyoruz" deyip yüzüme kapatmışlardı. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyorsan sadece Vatan'da kullanabileceğin 3 bin liralık krediyi Fibabank veriyor. Diğer bankalar çalışır halde olsan bile kolay kolay vermiyorlar. Zaten faizlerin iyice yükselmesiyle alışveriş kredileri mantıklı olmaktan çıktı.
Kaan Suna dedi: Haklısınız hocam. Bir ara iş bankasından kredi istemiştim. "Biz öğrenciye kredi vermiyoruz" deyip yüzüme kapatmışlardı. Genişletmek için tıkla... Çalışmıyorsan sadece Vatan'da kullanabileceğin 3 bin liralık krediyi Fibabank veriyor. Diğer bankalar çalışır halde olsan bile kolay kolay vermiyorlar. Zaten faizlerin iyice yükselmesiyle alışveriş kredileri mantıklı olmaktan çıktı.
berkaytanik Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2020 #6 Alışveriş kredisi verdiklerini yeni öğreniyorum vay be