C CrCn Decapat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 14 19 Aralık 2019 #1 Redmi Airdots alacağım ve Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünün tahmini teslim tarihi 2 Ocak gözüküyor. Kargo beklemek istemediğimden dolayı ARGOS satıcısından almak istiyorum. ARGOS'un sattığı kulaklık replika yoksa orijinal mi?
Redmi Airdots alacağım ve Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünün tahmini teslim tarihi 2 Ocak gözüküyor. Kargo beklemek istemediğimden dolayı ARGOS satıcısından almak istiyorum. ARGOS'un sattığı kulaklık replika yoksa orijinal mi?
Sakar Şakir Centipat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 89 19 Aralık 2019 #2 İnternet üzerinden veya satıcı puanlarına bakabilirsin
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.495 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 19 Aralık 2019 #3 Bunu bilemeyiz, almamanız yararınıza olacaktır. Alırsanız da değişim, iade vs koşullarına bakın
C CrCn Decapat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 14 19 Aralık 2019 #4 4PieD dedi: Bunu bilemeyiz, almamanız yararınıza olacaktır. Alırsanız da değişim, iade vs koşullarına bakın Genişletmek için tıkla... Evet, ben de güvenemedim ve kargo süresini göze alıp Hepsiburada satıcısından aldım.
4PieD dedi: Bunu bilemeyiz, almamanız yararınıza olacaktır. Alırsanız da değişim, iade vs koşullarına bakın Genişletmek için tıkla... Evet, ben de güvenemedim ve kargo süresini göze alıp Hepsiburada satıcısından aldım.