"Hop nereye hemşerim ?" De beklet hocam . Sonuçta işleri bu 10 dakika beklesin bir sorun varsa tutanak tutsun alsın ürünü dönsün işine. Kuryeye bekle demeye utanan çok insan tanıyorum .
"Hop nereye hemşerim ?" De beklet hocam . Sonuçta işleri bu 10 dakika beklesin bir sorun varsa tutanak tutsun alsın ürünü dönsün işine. Kuryeye bekle demeye utanan çok insan tanıyorum .
Adam kargoyu bana bırakıyor imzayı aldıktan sonra koşmaya başlıyor. Kardeşim bir dur seni yemeyeceğiz. Telefon sipariş verdiğim de kuryeyi 10 dakika kapıda bekletmiştim bir sorun var mı yok mu diye .
Siz şanslısınız. Söylediğim hiçbir kargo için imza atmadım. Direkt apartman görevlisine veriyorlar. Bir keresinde saat 21:00 gibi kapı çalmıştı. Kargocu, kargoyu fırlatıp kaçmıştı. Umarım iade kabul edilir.
Kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama bazen de bilerek kırık eşyaları tekrar millete yolluyorlar. Arada kontrol etmiyen denk gelirse, deyim yerindeyse iteliyorlar.
Satın aldığınız site kulağa hitap etmiyor, keşke daha bilindik yerlerden alsaydınız.
Kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama bazen de bilerek kırık eşyaları tekrar millete yolluyorlar. Arada kontrol etmiyen denk gelirse, deyim yerindeyse iteliyorlar.
Satıcının inisiyatifine kalmış. Kargo teslimi sırasında kontrol edip alsaydınız bizlik bir şey yok diyip başından savarlarsa tüketici hakem heyetiydi filan uğraşır, üstüne sonuç alamayabilirsiniz.