FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 31 Temmuz 2020 #1 Hepsiburada bayramları çalışıyor mu? Değişim bekliyorum. Bayramdan sonra mı geri dönüş yaparlar? Servis raporunun süresinin bitmesinden korkuyorum. Öyle bir şey var mı onu da bilmiyorum.
Hepsiburada bayramları çalışıyor mu? Değişim bekliyorum. Bayramdan sonra mı geri dönüş yaparlar? Servis raporunun süresinin bitmesinden korkuyorum. Öyle bir şey var mı onu da bilmiyorum.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 31 Temmuz 2020 #2 Kargo şirketleri çalışmıyor. İsteseler de gönderemezler. Kendi müşteri hizmetleri ve hepsiJET muhtemelen çalışıyordur.
Kargo şirketleri çalışmıyor. İsteseler de gönderemezler. Kendi müşteri hizmetleri ve hepsiJET muhtemelen çalışıyordur.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 31 Temmuz 2020 #3 Muhtemelen bayramdan sonra dönüş yapılır. Servis raporunun süresi olmaması lazım çünkü işin içinde değişim yükümü var.
Muhtemelen bayramdan sonra dönüş yapılır. Servis raporunun süresi olmaması lazım çünkü işin içinde değişim yükümü var.