Hepsiburada Bluetooth Kulaklık İadesi

Katılım
23 Temmuz 2018
Mesajlar
1.647
Makaleler
12
Çözümler
30
Yer
Kajaani
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850
Cinsiyet
Erkek
Herkese selamlar iyi geceler. 5-6 gün önce Hepsiburada'dan Bluetooth kulaklık almıştım ancak memnun kalmadım. Para iadesi isteyerek talep oluşturdum, yasal olarak böyle bir hakkım var mı? Para iadesi alabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
Alabilirsin hatta kargoyla uğraşmak istemezsen kapına kadar gelip alabiliyorlar.
 
Can sıkmak istemem ama hepsiburada iade konusunda, muadilleri arasında en sorunlu alışveriş sitesi. Diğer sitelerde en azından sen onay vermeden para satıcının hesabına aktarılmıyor. Umarım sorunsuz iade gerçekleştirebilrisiniz.
 
Haklısınız SSD'mi yolladığımda bayağı uğraşmıştım. Umarım bu sefer öyle olmaz, iadenin sonuçlarını konuya güncellerim.
 
Bu zamana kadar birçok ürün iade ettim ancak sadece 1'inde sorun yaşamıştım.
Doğrudur hocam, ben de iadeye SSD yüzünden başvurdum yaklaşık 1 ay Hepsiburada tarafından servise verilmesini bekledim, servis 1-2 gün içinde sıfır ürünü değiştirip yollamıştı. Bakalım bu sefer neler olacak.
 
Hijyen sebepli iade olmuyor diyecekler muhtemelen. Şikayetvar.com bu tarz şikayetlerle dolu. Biraz üzerine giderseniz ve ısrarcı olursanız iade alırlar.
 
Hijyen sebepli iade olmuyor diyecekler muhtemelen. Şikayetvar.com bu tarz şikayetlerle dolu. Biraz üzerine giderseniz ve ısrarcı olursanız iade alırlar.
Evet ben de gördüm birçok o tarz şikayetler mevcut. Ne yapmamı önerirsiniz?
 
Kulaklıklar iadesi yapılmayan ürünler arasında görünüyor ama forumda kulaklık iadesi yapabilenlerin konularına rastlamıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…