Hepsiburada bozuk disk sattı

buraaksss

Centipat
Hepsiburada'dan harddisk dünyası adlı satıcıdan WD 500 GB'lık bir disk aldım. Dün ilk kez takıp kontrolleri yaptığımda diskin arızalı olduğu ortaya çıktı. Hepsiburada ise diski yetkili servise göndermemi istiyor ama bulamıyorum. Kendi satıcısının ise numarasını paylaşmıyor iletişime geçmek için. Tüketiciyi koruyan yok tabii. Ürünü açtığım için haliyle direkt iade almıyorlar. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan harddisk dünyası adlı satıcıdan WD 500 GB'lık bir disk aldım. Dün ilk kez takıp kontrolleri yaptığımda diskin arızalı olduğu ortaya çıktı. Hepsiburada ise diski yetkili servise göndermemi istiyor ama bulamıyorum. Kendi satıcısının ise numarasını paylaşmıyor iletişime geçmek için. Tüketiciyi koruyan yok tabii. Ürünü açtığım için haliyle direkt iade almıyorlar. Yardımcı olur musunuz?

Dolandırıcılığa başlandı artık sitelerde. Paketin 1 bandını bile sökersen iade kabul etmiyorlar. O iş sıkıntı şimdi satıcı seni oyalıyor bilgilerini vermiyor iade süresi doluncada almayacaklar.

"Harddisk dünyası" adlı mağaza bozuk HDD'leri tamir edip satıyor ve bunu belirtmiyor. Yorumlarda yazıyor. Yorumlara bakıp alsaydınız keşke.

Hepsiburada rezil bir yer hem pahalı hem kazık. N11, Trendyol, Gittigidiyor gibi sitelerden alışveriş yaptım fakat hepsiburada sadece telefonumda yüklü bazı ürünlere bakıp özelliklerini öğreniyorum o kadar.

Tüketici hakem heyetine başvurun hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı