Hepsiburada Bvb Market güvenilir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel Core i5 12400F (6C/12T) GPU: MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 Motherboard: MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) SSD: Kioxia 500GB Exceria NVMe M.2 SSD (1700MB R / 1600MB W) PSU: THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS Case: MSI MAG FORGE M100R ARGB Monitor: MSI MAG 251RX 240HZ 1MS GtG 10-bit OS: Windows 11 Home SL
Arkadaşlar buradan telefon almayı planlıyorum, sizce güvenilir mi? Galaxy S9 almayı düşünüyorum Samsung kontrol bandrolü vs. açılmamış olsun istiyorum. Hepsiburada'da satıcı, Bvb Market.

S9 güzel bir indirime girmiş ( gibi gözüküyor ) ama artık alınmaz bence. Stoklarda olmadığı için fiyatı şişirilmiş bir cihaz. Bunun yerine son günlerde fiyatı artmış ama 3 gün önceye kadar 5000 liraya S10+ alabiliyordunuz, yine o civarlara S20FE veya Mi 10T gibi çok daha güncel cihazları da alabilirsiniz.

Arkadaşlar buradan telefon almayı planlıyorum, sizce güvenilir mi? Galaxy S9 almayı düşünüyorum Samsung kontrol bandrolü vs. açılmamış olsun istiyorum. Hepsiburada'da satıcı, bvb market.

Hepsiburada bilinen alişveriş servisleri güvenlidir fakat siz yine de puanına ve yorumuna mutlaka bakın.

S9 güzel bir indirime girmiş ( gibi gözüküyor ) ama artık alınmaz bence. Stoklarda olmadığı için fiyatı şişirilmiş bir cihaz. Bunun yerine son günlerde fiyatı artmış ama 3 gün önceye kadar 5000 liraya S10+ alabiliyordunuz, yine o civarlara S20FE veya Mi 10T gibi çok daha güncel cihazları da alabilirsiniz.
Hocam ben S9'un duruşunu, ekran büyüklüğünü seviyorum. Büyük ihtimal alacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı