5 Yıldır Casper notebook kullanıyorum kardeşim. Şirket sana hiçbir şekilde bilgisayarı geliştirmen açısından BIOS güncellemesidir, attığın maillere hiçbir şekilde cevap vermiyor. 1 hafta Antalya'ya gittim nemden dolayı bilgisayar bozuldu, Ankara'ya gelince tekrar düzeldi. Hala ara sıra kasaya darbe alınca ekran karıncalanıyor sistem cevap vermiyor. Başka bir örnek verecek olursam, yaklaşık 4 yıl önce abim Casper C400 mü ne öyle bir şey almıştı tam hatırlamıyorum, i7 işlemci falandı. Bilgisayar hiç yükte kullanılmamasına karşın 2 yılın sonunda fişi çekti, ekran falan gelmiyor. Direkt Casper servisine verdik Kızılay'da, 50 TL arıza tespit ücreti alıp birkaç gün sonra arayınca da anakart bozuk falan bir şeyler uydurup tam tamına 3500 TL ücret istediler, bilgisayarı çok daha ucuza almıştık. Anakart bozuk olduğunu da düşünmüyorum ışıklara, fana işlemciye güç geliyor.
Parayı ver, gerisi beni ilgilendirmez kafasında bir şirket. Kasayı kırmıştım bir ara, dandik bir 2. el kasa bulmuşlar onu takmak ve basit data kablosunu değiştirmeye 600 TL istemişlerdi, bilgisayarı satsam zaten 2. eli 1000 TL'yi zor geçer.