Giyim Hepsiburada Cat ve Harley Davidson botlarda %40 indirim

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Gördüğüm kadarıyla Cat ve Harley Davidson botlarında %40 indirim var. 2000 TL bir bota verilir mi tartışılır ama başarılı markalar...

1702499700783.png

1702499773995.png

Cat ve Harley'in marka isimleri Türk bir firmaya satıldı. Yani 2100 lira verip yerli, Türkiye'de üretilen bir bot alıyorsunuz. Gelen ürünün dikişleri vesairesi sorunlu oluyor. Eski Harley kalitesine ulaşılamıyor ama kötü değil yani orta kaliteli botlar tabii. 3600 liraya kimse bot almadığı için her 2-3 ayda bi %40 indirim mevzusunu yapıyorlar. Yani şimdi alamasanız bile korkmanıza gerek yok. Zaten sürekli indirimde oluyor. Geçen sene bu aylarda 900'e almıştım

Cat ve Harley'in marka isimleri Türk bir firmaya satıldı. Yani 2100 lira verip yerli, Türkiye'de üretilen bir bot alıyorsunuz. Gelen ürünün dikişleri vesairesi sorunlu oluyor. Eski Harley kalitesine ulaşılamıyor ama kötü değil yani orta kaliteli botlar tabii. 3600 liraya kimse bot almadığı için her 2-3 ayda bi %40 indirim mevzusunu yapıyorlar. Yani şimdi alamasanız bile korkmanıza gerek yok. Zaten sürekli indirimde oluyor. Geçen sene bu aylarda 900'e almıştım
Zaten indirimin oranından ziyade alırken ödediğimiz miktara bakmak lazım. %40 fazla duruyor ama 2100 lira çok çok fazla bir indirim sayılmaz, yine de piyasanın altında denebilir. Yeni yılda enflasyonun daha kötü olacağını düşünürsek bence bu fiyatlardan almak için son şanslardan biri.

Zaten indirimin oranından ziyade alırken ödediğimiz miktara bakmak lazım. %40 fazla duruyor ama 2100 lira çok çok fazla bir indirim sayılmaz, yine de piyasanın altında denebilir. Yeni yılda enflasyonun daha kötü olacağını düşünürsek bence bu fiyatlardan almak için son şanslardan biri.
Ben aldım ve orta seviye bir bot için idare eder ancak dediğim gibi eski Harley kalitesi bekleyenler için bir uyarı şarttı. Zaten eski kalitede bir bot istiyorsanız ödemeniz gereken ücret 2'ye katlanıyor.
1702500781511.png

Link atar mısınız? Amazonda bu modeli göremedim çok güzelmiş hayırlı olsun.
TR'de olmadığından gözükmemiştir. TR'de satılan Harley ile Almanyadaki Harley farklı üretici, fiyat farkı ondan kaynaklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı